Bedziemy jutro trzymac kciuki Laseczki
@OnaGośka jak przed połówkowymi? Bo ja już się stresuje [emoji120][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@OnaGośka jak przed połówkowymi? Bo ja już się stresuje [emoji120][emoji3590]
Ja też się stresuję trochę już chciałabym być po... Na którą masz ? Ja mam jutro na 13:30 ale pewnie będzie opóźnienie bo jak byłam na prenatalnych to też było godzinne opóźnienie. Będę jutro z Tobą myślami aby z naszymi Maluszkami było wszystko dobrze@OnaGośka jak przed połówkowymi? Bo ja już się stresuje
DziękujęBedziemy jutro trzymac kciuki Laseczki
@Hankaa trzymam kciuki dziewczyny za bobaski nie denerwujcie sięDziękuję
Ja o 9 rano i już chciałabym być po nasze maluszki to siłacze, musi być dobrze!!Ja też się stresuję trochę już chciałabym być po... Na którą masz ? Ja mam jutro na 13:30 ale pewnie będzie opóźnienie bo jak byłam na prenatalnych to też było godzinne opóźnienie. Będę jutro z Tobą myślami aby z naszymi Maluszkami było wszystko dobrze
Dziękuję@Hankaa trzymam kciuki dziewczyny za bobaski nie denerwujcie się
Dokładnie , przyciągajmy same pozytywne myśli to na pewno będzie dobrzeJa o 9 rano i już chciałabym być po nasze maluszki to siłacze, musi być dobrze!!
Dobra wskazówka, dziękuję Ten Doktor do którego idę na USG też jest bardzo dokładny na prenatalnych też było widać,że mega się skupia ale to dobrze Dziękuję@Hankaa @OnaGośka tylko nie przestraszcie się jak lekarz będzie się skupiał długo na jednej rzeczy. Ja prawie nie zeszłam na zawał jak dobre 10 minut badała serduszko z dziwną mina i przestała się odzywać. W końcu sama ja zagadałam i powiedziała, że niektóre narządy będą się dłużej i po prostu sie skupia. Trzymam kciuki !
To fakt, na prenatalnych miałam to samo.. najważniejsze żeby maluszki były zdrowe mogą sprawdzać ile potrzeba :*@Hankaa @OnaGośka tylko nie przestraszcie się jak lekarz będzie się skupiał długo na jednej rzeczy. Ja prawie nie zeszłam na zawał jak dobre 10 minut badała serduszko z dziwną mina i przestała się odzywać. W końcu sama ja zagadałam i powiedziała, że niektóre narządy będą się dłużej i po prostu sie skupia. Trzymam kciuki !