reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, a czy przy kichaniu ciągnie Was brzuch? Głupotka trochę, ale ja się dziś wystraszyłam.. jakby mi tam coś rozerwało.[emoji15]
Przy kichaniu nie ale jak kaszlnę jak jestem w wyprostowanej pozycji to ciągnie aż boli więc muszę pamiętać żeby się trochę schylić i złapać pod brzuchem 😉

reklama
Przy kichaniu nie ale jak kaszlnę jak jestem w wyprostowanej pozycji to ciągnie aż boli więc muszę pamiętać żeby się trochę schylić i złapać pod brzuchem 😉
Musicie jednak uważać, moja przyjaciółka przeziębiła się i kaszel wywołał przedwczesny poród. Ciąża bliźniacza, za chwile minie 8 lat jak bliźniaczki się pojawiły.

Musicie jednak uważać, moja przyjaciółka przeziębiła się i kaszel wywołał przedwczesny poród. Ciąża bliźniacza, za chwile minie 8 lat jak bliźniaczki się pojawiły.
Ja miałam kaszel na początku ciąży. Ok 6-7 tydzień. Chyba z dwa tygodnie się ciągnął, wypiłam cały syrop dla ciężarnych i nic 🙄 w końcu zabrałam się za " babcine" sposoby i zrobiłam sobie syrop z cebuli. Przyszło po 3 dniach. Jak pytałam się położnej czy to zagraża to powiedziała że nie, jedynie dzieci mocno się kołyszą hehe. Ale to było na początku ciąży, w 3 trymestrze pewnie jest inaczej. Ale trzeba się pilnować bo znowu zaczyna się sezon grupowy 😔

Oj tak ja się śmieję do mojego że jakby ktoś obcy na mnie popatrzył to by powiedział, że jakaś stuknięta jestem 😂 a to brzuch goły przed lustrem oglądam a to cycki normalnie masakra 😂 nigdy tak swojego ciała wnikliwie nie obserwowałam 😁
Niech On sobie też poogląda, bo po porodzie wszystko będzie wyglądać inaczej 🙈😆

Ja miałam kaszel na początku ciąży. Ok 6-7 tydzień. Chyba z dwa tygodnie się ciągnął, wypiłam cały syrop dla ciężarnych i nic 🙄 w końcu zabrałam się za " babcine" sposoby i zrobiłam sobie syrop z cebuli. Przyszło po 3 dniach. Jak pytałam się położnej czy to zagraża to powiedziała że nie, jedynie dzieci mocno się kołyszą hehe. Ale to było na początku ciąży, w 3 trymestrze pewnie jest inaczej. Ale trzeba się pilnować bo znowu zaczyna się sezon grupowy 😔
Dokładnie tak. Tym bardziej, ze ciąża bliźniacza jest podwyższonego ryzyka.

A syrop z cebuli jest The best. W obu ciążach piłam i w sumie to mi się tylko z ciąża kojarzy 😂😂😂

Jest tego sporo, nawet online.
Co do szpitala, warto zajrzeć na RodzicPoLudzku, ciekawe sugestie od innych Mamusiek. :)
U nas w mieście jedyna szkoła rodzenia zamknięta bo Covid [emoji16] może coś w internecie popatrzę jak będę na L 4. Szpital jeszcze nie wybrany, chcę porozmawiać o tym na wizycie z moją lekarką w czwartek

Ja jadę na syropie z cebuli od paru dni i na to inhalacje w garnku pod ręcznikiem. Istna klasyka.. [emoji23][emoji23]
Ja miałam kaszel na początku ciąży. Ok 6-7 tydzień. Chyba z dwa tygodnie się ciągnął, wypiłam cały syrop dla ciężarnych i nic [emoji849] w końcu zabrałam się za " babcine" sposoby i zrobiłam sobie syrop z cebuli. Przyszło po 3 dniach. Jak pytałam się położnej czy to zagraża to powiedziała że nie, jedynie dzieci mocno się kołyszą hehe. Ale to było na początku ciąży, w 3 trymestrze pewnie jest inaczej. Ale trzeba się pilnować bo znowu zaczyna się sezon grupowy [emoji17]

reklama
Myślę, że nie jesteś sama.. ja jeszcze czasem pisze do siory lub przyjaciółki czy też tak miała... obym nie zaczęła wysylas fotek [emoji23][emoji23]
Oj tak ja się śmieję do mojego że jakby ktoś obcy na mnie popatrzył to by powiedział, że jakaś stuknięta jestem [emoji23] a to brzuch goły przed lustrem oglądam a to cycki normalnie masakra [emoji23] nigdy tak swojego ciała wnikliwie nie obserwowałam [emoji16]

Do góry