reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, a czy przy kichaniu ciągnie Was brzuch? Głupotka trochę, ale ja się dziś wystraszyłam.. jakby mi tam coś rozerwało.[emoji15]
Przy kichaniu nie ale jak kaszlnę jak jestem w wyprostowanej pozycji to ciągnie aż boli więc muszę pamiętać żeby się trochę schylić i złapać pod brzuchem 😉

reklama
Przy kichaniu nie ale jak kaszlnę jak jestem w wyprostowanej pozycji to ciągnie aż boli więc muszę pamiętać żeby się trochę schylić i złapać pod brzuchem 😉
Musicie jednak uważać, moja przyjaciółka przeziębiła się i kaszel wywołał przedwczesny poród. Ciąża bliźniacza, za chwile minie 8 lat jak bliźniaczki się pojawiły.

Musicie jednak uważać, moja przyjaciółka przeziębiła się i kaszel wywołał przedwczesny poród. Ciąża bliźniacza, za chwile minie 8 lat jak bliźniaczki się pojawiły.
Ja miałam kaszel na początku ciąży. Ok 6-7 tydzień. Chyba z dwa tygodnie się ciągnął, wypiłam cały syrop dla ciężarnych i nic 🙄 w końcu zabrałam się za " babcine" sposoby i zrobiłam sobie syrop z cebuli. Przyszło po 3 dniach. Jak pytałam się położnej czy to zagraża to powiedziała że nie, jedynie dzieci mocno się kołyszą hehe. Ale to było na początku ciąży, w 3 trymestrze pewnie jest inaczej. Ale trzeba się pilnować bo znowu zaczyna się sezon grupowy 😔

Oj tak ja się śmieję do mojego że jakby ktoś obcy na mnie popatrzył to by powiedział, że jakaś stuknięta jestem 😂 a to brzuch goły przed lustrem oglądam a to cycki normalnie masakra 😂 nigdy tak swojego ciała wnikliwie nie obserwowałam 😁
Niech On sobie też poogląda, bo po porodzie wszystko będzie wyglądać inaczej 🙈😆

Ja miałam kaszel na początku ciąży. Ok 6-7 tydzień. Chyba z dwa tygodnie się ciągnął, wypiłam cały syrop dla ciężarnych i nic 🙄 w końcu zabrałam się za " babcine" sposoby i zrobiłam sobie syrop z cebuli. Przyszło po 3 dniach. Jak pytałam się położnej czy to zagraża to powiedziała że nie, jedynie dzieci mocno się kołyszą hehe. Ale to było na początku ciąży, w 3 trymestrze pewnie jest inaczej. Ale trzeba się pilnować bo znowu zaczyna się sezon grupowy 😔
Dokładnie tak. Tym bardziej, ze ciąża bliźniacza jest podwyższonego ryzyka.

A syrop z cebuli jest The best. W obu ciążach piłam i w sumie to mi się tylko z ciąża kojarzy 😂😂😂

Jest tego sporo, nawet online.
Co do szpitala, warto zajrzeć na RodzicPoLudzku, ciekawe sugestie od innych Mamusiek. :)
U nas w mieście jedyna szkoła rodzenia zamknięta bo Covid [emoji16] może coś w internecie popatrzę jak będę na L 4. Szpital jeszcze nie wybrany, chcę porozmawiać o tym na wizycie z moją lekarką w czwartek

Ja jadę na syropie z cebuli od paru dni i na to inhalacje w garnku pod ręcznikiem. Istna klasyka.. [emoji23][emoji23]
Ja miałam kaszel na początku ciąży. Ok 6-7 tydzień. Chyba z dwa tygodnie się ciągnął, wypiłam cały syrop dla ciężarnych i nic [emoji849] w końcu zabrałam się za " babcine" sposoby i zrobiłam sobie syrop z cebuli. Przyszło po 3 dniach. Jak pytałam się położnej czy to zagraża to powiedziała że nie, jedynie dzieci mocno się kołyszą hehe. Ale to było na początku ciąży, w 3 trymestrze pewnie jest inaczej. Ale trzeba się pilnować bo znowu zaczyna się sezon grupowy [emoji17]

reklama
Myślę, że nie jesteś sama.. ja jeszcze czasem pisze do siory lub przyjaciółki czy też tak miała... obym nie zaczęła wysylas fotek [emoji23][emoji23]
Oj tak ja się śmieję do mojego że jakby ktoś obcy na mnie popatrzył to by powiedział, że jakaś stuknięta jestem [emoji23] a to brzuch goły przed lustrem oglądam a to cycki normalnie masakra [emoji23] nigdy tak swojego ciała wnikliwie nie obserwowałam [emoji16]

Do góry