reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jest tego sporo, nawet online.
Co do szpitala, warto zajrzeć na RodzicPoLudzku, ciekawe sugestie od innych Mamusiek. :)
Ja biorę pod uwagę dwa szpitale w Bydgoszczy. Głównie ze względu na lokalizację, no i w jednym z nich moja ginekolog pracuje. Do Bydgoszczy mam ok 70 km więc jeszcze do przeżycia. Ale napewno zajrzę na stronkę 🙂

reklama
To na pewno duży plus, że masz tam swoją Doktor.. 70km do przeżycia, torba spakowana i w gotowości [emoji16]
Ja biorę pod uwagę dwa szpitale w Bydgoszczy. Głównie ze względu na lokalizację, no i w jednym z nich moja ginekolog pracuje. Do Bydgoszczy mam ok 70 km więc jeszcze do przeżycia. Ale napewno zajrzę na stronkę [emoji846]

Dziewczyny dałam radę, jest sukces, pojemniczek oddany 😂😂😂 za to Pan który pobierał mi krew się nie popisał bo uparł się na pobieranie krwi z ręki z której zawsze gorzej leci i mówię mu że lepiej z drugiej, a ten swoje. Więc zamiast 3 próbek pobrał 1,5 😆 ale mówił że wystarczy do badania więc uwierzyłam na słowo 😂

reklama
Ooo to naprawdę musisz mieć pokaźny ten brzuszek 🥰 ale to słodki taki brzuszek wiedząc , że w środku kryją się Maluszki ♥️♥️
Nooo duży jest 😁 wyglądam jakbym do porodu zaraz szła 😉😲 ciężko się robi ale w końcu dwie bestie siedzą w środku i najważniejsze żeby były zdrowe, no i chociaż 3 kg po urodzeniu 😀

Do góry