reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pociesze Cie, ze ja miałam ostatnio podobny problem, bo przez ilość lekow jakie instaluje ciężko było oddać mocz bez wkładu.
Dwa razy mnie cofnęli w labie.[emoji28][emoji28]
Jenka.. ile my mamy zagwostek hehe..
A kopniaki już czujesz? Pokoiku ruszone?
Dzięki. Nigdy nie miałam takiego stresa przed oddaniem moczu [emoji38] starczy, nie starczy. No i odwieczny problem, który to jest środkowy strumień [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pociesze Cie, ze ja miałam ostatnio podobny problem, bo przez ilość lekow jakie instaluje ciężko było oddać mocz bez wkładu.
Dwa razy mnie cofnęli w labie.[emoji28][emoji28]
Jenka.. ile my mamy zagwostek hehe..
A kopniaki już czujesz? Pokoiku ruszone?
Pokoik zaczęliśmy remontować, narazie jesteśmy na etapie zrywania i skrobania starej tapety 😳 ale do końca stycznia musimy to skończyć bo czas goni 😁 kopniaki są, coraz śmielej sobie pozwalają, czasami jak siedzę to widzę że mi brzuch lekko faluje, niesamowity widok❤️

Ojaaa, to musi być boski czas!
Fakt, że bardzo szybko leci to wszystko..
A szpital wybrany? Jakas szkoła rodzenia cY raczej spontan? :)
Pokoik zaczęliśmy remontować, narazie jesteśmy na etapie zrywania i skrobania starej tapety [emoji15] ale do końca stycznia musimy to skończyć bo czas goni [emoji16] kopniaki są, coraz śmielej sobie pozwalają, czasami jak siedzę to widzę że mi brzuch lekko faluje, niesamowity widok[emoji3590]

Dziewczyny, a czy przy kichaniu ciągnie Was brzuch? Głupotka trochę, ale ja się dziś wystraszyłam.. jakby mi tam coś rozerwało.[emoji15]

reklama
A zadowolona jesteś z tego detektora? Ja się zastanawiam, ale też się boję że będę fiksowac za bardzo?
Co do brzuszka, czy to co widzę u siebie w 11 tyg to nie ciazowy? Shitttt[emoji23][emoji23]
Ja jestem zadowolona chociaż do końca aż tak nie uspokaja bo to nie to samo co USG ☺️ ale ja ciągle fiksowalam także ten detektor trochę mi pomaga ☺️ Bałam się, że nie będę mogła znaleźć tętna ale udało się ☺️

Do góry