reklama
eij
Fanka BB :)
trzymaj się bierzesz progesteron?Hej Dziewczyny.
Dostałam dzis krwawienia.. dzwoniłam do Doktor, wzięłam leki i leze.. ale .. jestem przerażona.. [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]
Tak biorę, dołożyła mi dwie dawki.. na dzis
trzymaj się [emoji3590] bierzesz progesteron?
Be_More_Happy
Odpoczywaj , na pewno wszystko będzie dobrze . Trzymaj sięHej Dziewczyny.
Dostałam dzis krwawienia.. dzwoniłam do Doktor, wzięłam leki i leze.. ale .. jestem przerażona.. [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]
eij
Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. Idziesz na USG?Tak biorę, dołożyła mi dwie dawki.. na dzis
Dzis mam do niej dzwonić. Usg mam jutro.
Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. Idziesz na USG?
Hej. U mnie dziś ta sama sytuacja. Bylam w pracy i myslalam, ze umrę że strachu. Na dzis miałam zaplanowana wizytę więc pojechałam zgodnie z planem. Na szczęście okazało się, że dzidzi zdrowe. 9t4d. Ale mam dosyć sporego krwiaka ciąża zagrożona. 2 tygodnie zwolnienia i zobaczymy co dalej.Hej Dziewczyny.
A mocno plamilas? Ja juz sama nie wiem, co myśleć. Jestem przerażona.
Hej. U mnie dziś ta sama sytuacja. Bylam w pracy i myslalam, ze umrę że strachu. Na dzis miałam zaplanowana wizytę więc pojechałam zgodnie z planem. Na szczęście okazało się, że dzidzi zdrowe. 9t4d. Ale mam dosyć sporego krwiaka ciąża zagrożona. 2 tygodnie zwolnienia i zobaczymy co dalej.
eij
Będzie dobrze. Byle wytrzymać ten stres do jutraDzis mam do niej dzwonić. Usg mam jutro.
reklama
eij
Odpoczywaj. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Hej. U mnie dziś ta sama sytuacja. Bylam w pracy i myslalam, ze umrę że strachu. Na dzis miałam zaplanowana wizytę więc pojechałam zgodnie z planem. Na szczęście okazało się, że dzidzi zdrowe. 9t4d. Ale mam dosyć sporego krwiaka ciąża zagrożona. 2 tygodnie zwolnienia i zobaczymy co dalej.
Podziel się: