reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
My już po pierwszym usg, pecherzyk widoczny w macicy, wiec prawidłowo[emoji16]
Troszke spadł mi prog, wiec mam dorzucone leki i zalecenie odstawienia metaforminy. Stresuje mnie to trochę, że taki nagły szok dla organizmu, ale muszę zaufać Doktor.
I jeszcze mnie pogoniła do dentysty, mimo, że sam dentysta mi kazał przyjść w drugim trymestrze.. [emoji849]
Idzie zwariować, ale .. miał to być radosny post, wiec musze się ogarnąć! [emoji28]
Super 🥰🥰 jeszcze troszkę i zobaczysz swoje Maleństwo na wizycie 😘😘 Dużo zdrowia ☺️ Tak jak Asia napisała lepiej iść do dentysty, ja też chcę iść w styczniu chciałam w grudniu ale już nie zdążę.

reklama
Mam taką nadzieję! [emoji3][emoji3]
Co do dentysty, sprawdź tez ofertę na nfz, jak się nie spieszy, bo w ciazy jest sporo darmowych usług.
Super [emoji3059][emoji3059] jeszcze troszkę i zobaczysz swoje Maleństwo na wizycie [emoji8][emoji8] Dużo zdrowia [emoji3526] Tak jak Asia napisała lepiej iść do dentysty, ja też chcę iść w styczniu chciałam w grudniu ale już nie zdążę.

Mam taką nadzieję! [emoji3][emoji3]
Co do dentysty, sprawdź tez ofertę na nfz, jak się nie spieszy, bo w ciazy jest sporo darmowych usług.
Tak, tak ja akurat idę na NFZ w mojej przychodni tam jest bardzo fajna dentystka ☺️ jakbym miała iść prywatnie to chyba bym zbankrutowała 😁 Dentyści bardziej kasują niż ginekolodzy . Chorych zębów akurat nie mam tylko ubytki w plombach do uzupełnienia

No ja dziś idę prywatnie, a rano wykupiłam leki z recepty z wczoraj.. coś czyje, że jedna pensja zaraz pyknie. To jakiś dramat. [emoji849]
Tak, tak ja akurat idę na NFZ w mojej przychodni tam jest bardzo fajna dentystka [emoji3526] jakbym miała iść prywatnie to chyba bym zbankrutowała [emoji16] Dentyści bardziej kasują niż ginekolodzy . Chorych zębów akurat nie mam tylko ubytki w plombach do uzupełnienia

No ja dziś idę prywatnie, a rano wykupiłam leki z recepty z wczoraj.. coś czyje, że jedna pensja zaraz pyknie. To jakiś dramat. [emoji849]
No wydatki są spore jak chodzi się prywatnie ale jak pojawi się dziecko to tak samo będzie , że więcej pieniążków będziemy tracić ☺️ Ja mówię że mogę żyć biedniej ale być szczęśliwa 🥰

No wydatki są spore jak chodzi się prywatnie ale jak pojawi się dziecko to tak samo będzie , że więcej pieniążków będziemy tracić ☺️ Ja mówię że mogę żyć biedniej ale być szczęśliwa 🥰
Dokładnie. Ja się śmieję do męża że w końcu przestaniemy przeżerać pół wypłaty i może trochę schudniemy przy okazji 🤪

Hej :)
Dziewczyny w ktorym dniu mialyscie transfer na cyklu sztucznym, ja czekam na okres i zastanawia mnie czy będzie sie dalo zrobic tak zeby nie wypadło to w swieta, bo to chyba okolice 18 dnia??

reklama
Do góry