reklama
I ja i jaJa też, ja też
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ja również @hernameI ja i ja
Hej w środę miałam wizytę w klinice idziemy teraz w in vitro. 22 mam wizytę u genetyka ale na badanis ponoć mogę zapisać się dopiero w styczniu. Czy któraś z was też leczy się w invicta i może mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda? Genetyk zleci badania wtedy się na nie umawiam i ile mniej więcej to trwa? Płaciłyście za badania genetyczne ponoć są one na NFZ ale czy wszystkie? I o co pyta genetyk muszę się jakoś przygotować?
Hej. Ja też z Invi, my mieliśmy teleporade z genetykiem, zwykły wywiad i zlecenie badan. W tym czasie Panie z recepcji zapisały już nas i czekaliśmy trochę na termin, na nfz, do invi w Gdansku. Wszystkie były na nfz, nic nie dopłacaliśmy, jedynie genetyk był odpłatny. Po badaniach (zwykle pobranie krwi) czekaliśmy ok 3 tygodni na wynik. Później porada z genetykiem, żeby omówić wyniki. I to tyle.. lecisz z procedura dalej
Hej w środę miałam wizytę w klinice idziemy teraz w in vitro. 22 mam wizytę u genetyka ale na badanis ponoć mogę zapisać się dopiero w styczniu. Czy któraś z was też leczy się w invicta i może mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda? Genetyk zleci badania wtedy się na nie umawiam i ile mniej więcej to trwa? Płaciłyście za badania genetyczne ponoć są one na NFZ ale czy wszystkie? I o co pyta genetyk muszę się jakoś przygotować?
Cudownie gratulacjeOjaaa, aż mi się miło zrobiło, jak tu weszłam! Poki co wynik bety z dzis 4325[emoji16].. na 19.30 wizyta.. także.. powrócę z info moje Drogie!! Sciskam wszystkie!
Dziękuję mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i niedługo będę się cieszyć z rosnącej bety jak ty narazie wiem że ponoć ma mieć długi protokół bo ciężko się stymuluje, mam przepisane nowe witaminki Fertil women plus, L karnityne i koenzym Q10. Dodatkowo wyszło że mam mutacje V Leiden i PAI 1 więc napewno heparyna w ciąży ale to nic ważne żeby się udało pozdrawiamHej. Ja też z Invi, my mieliśmy teleporade z genetykiem, zwykły wywiad i zlecenie badan. W tym czasie Panie z recepcji zapisały już nas i czekaliśmy trochę na termin, na nfz, do invi w Gdansku. Wszystkie były na nfz, nic nie dopłacaliśmy, jedynie genetyk był odpłatny. Po badaniach (zwykle pobranie krwi) czekaliśmy ok 3 tygodni na wynik. Później porada z genetykiem, żeby omówić wyniki. I to tyle.. lecisz z procedura dalej
reklama
Ojaaa, aż mi się miło zrobiło, jak tu weszłam! Poki co wynik bety z dzis 4325[emoji16].. na 19.30 wizyta.. także.. powrócę z info moje Drogie!! Sciskam wszystkie!
Podziel się: