Bardzo mi przykro trzymaj się kochana :*U mnie beta dziś spadła dziewczyny. Jak zawsze…
reklama
No i zadzwonili.. Czekaja do jutra ale na ten moment jest bardzo wczesna blastocysta wiec jak sie nie bedzie rozwijac to nie ma co mrozic i lipaRozumiem Cie, bo ja sama byłam przerażona. Tylko tak jak każdy mówi, czasem brak wieści, to dobre wieści.
A jesteś w invicta czy gdzieś indziej? Bo ja w invi miałam podgląd na platformie wcześniej.
Czyli została tylko jeden? A mówili co z drugim?
No i zadzwonili.. Czekaja do jutra ale na ten moment jest bardzo wczesna blastocysta wiec jak sie nie bedzie rozwijac to nie ma co mrozic i lipa
eij
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli, trzymam kciukiNo i zadzwonili.. Czekaja do jutra ale na ten moment jest bardzo wczesna blastocysta wiec jak sie nie bedzie rozwijac to nie ma co mrozic i lipa
Tak tylko jeden jezeli w ogole wytrwa do jutra. Drugi sie zaplodnil w konci ale przestal rozwijacCzyli została tylko jeden? A mówili co z drugim?
Poki jest nadzieja, trzeba wierzyć, że się uda![emoji3059]
Tak tylko jeden jezeli w ogole wytrwa do jutra. Drugi sie zaplodnil w konci ale przestal rozwijac
Be_More_Happy
O nieee Tak bardzo mi przykro , przytulam mocno....Z 27 na 17. Wiem, ze to nie ma szansy i nadzieji…Lekarz prosi o utrzymanie leków i powtórkę za 2 dni. Nie mam siły dziewczyny. W ciągu roku 3 raz to samo…
Be_More_Happy
Trzymam kciuki za tą jedną blastkęNo i zadzwonili.. Czekaja do jutra ale na ten moment jest bardzo wczesna blastocysta wiec jak sie nie bedzie rozwijac to nie ma co mrozic i lipa
Merlot
Oby ten maluszek walczyl dzielnie i rosl szybciutko zdrowo Jeszcze jestescie w grze wiec miejcie nadzieje.No i zadzwonili.. Czekaja do jutra ale na ten moment jest bardzo wczesna blastocysta wiec jak sie nie bedzie rozwijac to nie ma co mrozic i lipa
Trzymam mocno kciuki za was! Musi byc dobrze.
reklama
Merlot
U mnie beta dziś spadła dziewczyny. Jak zawsze…
Bardzo, thanks bardzo mi przykro
Mam nadzieje ze znajdziesz jeszcze sily na dalsza walke.
Podziel się: