No niestety cierpliwosc to jest cos czego musimy sie nauczyc, czasem bysmy chcialy cos szybciej ale niestety sie nie da i trzeba czekac, nie mamy wyjscia nie da sie niektorych rzeczy pdzyspieszyc.. Ja to na samym poczatku chyba myslam ze pojde do lekarza zrobi mi inseminacje i od razu bede w ciazy a sie okazalo ze jednak ciagle sie czeka i czeka a to na bete a to na monitoring a to na wyniki innych badan i nic tylko czekanie i czekanie, ale musimy to przetrwać i poczekać spokojnie jakosTez będę się chyba musiała nauczyć tej cierpliwości, choć ciężko bo przez te wszystkie badania zawsze coś było nie tak jedno wyleczyłam przyszło drugie. Najpierw robiłam do drożności jajowodów to wyszła ureaplasma, udało się wyleczyć 2 razy sprawdzałam czy aby na pewno się wyleczyłam było okej, drożność jajowodów tez okej i na samym juz końcu badań wyszedl wrogi sluz a teraz ta cytomegalia
reklama
Hej, dziewczyny w ktorej dobie do Was zadzwonili jak mialyscie odroczony transfer w 5 czy w 6?
Dzisiaj jest 5 doba i nie zadzwonili jeszcze a zawsze dzwonili przed 8 rano.. Nie wiem czy to dobrze czy zle czy do nich dzwonic czy poczekac jeszcze bo jest wczesnie ale juz mnie brzuch z nerwow boli... Aaaa straszne to czekanie!!! a nie wiem czy w koncu 1 zaplodniona czy 2 czy przetrwalo czy sie rozwija dobrze ehhh. I standardowo obudzilam sie o 7 i czekam na telefon
Dzisiaj jest 5 doba i nie zadzwonili jeszcze a zawsze dzwonili przed 8 rano.. Nie wiem czy to dobrze czy zle czy do nich dzwonic czy poczekac jeszcze bo jest wczesnie ale juz mnie brzuch z nerwow boli... Aaaa straszne to czekanie!!! a nie wiem czy w koncu 1 zaplodniona czy 2 czy przetrwalo czy sie rozwija dobrze ehhh. I standardowo obudzilam sie o 7 i czekam na telefon
eij
Fanka BB :)
Do mnie dzwonili w 6 dobieHej, dziewczyny w ktorej dobie do Was zadzwonili jak mialyscie odroczony transfer w 5 czy w 6?
Karola z nadzieją
U mnie beta dziś spadła dziewczyny. Jak zawsze…
Elizabeth84
Ja miałam 3 inseminację i tylko przy jednej lekarz zrobił usg po wpuszczeniu nasieniaCześć dziewczyny chciałam Was spytać o radę w sprawie przebiegu samej inseminacji. Czy zawsze jednocześnie podczas podawania nasienia lekarz monitoruje USG gdzie je podaje? Czy inseminacja jest też prowadzona na ślepo bez USG?
eij
Mocno???U mnie beta dziś spadła dziewczyny. Jak zawsze…
Nawet nie mów przykro mi bardzoU mnie beta dziś spadła dziewczyny. Jak zawsze…
O nieee bardzo spadla? A Karola czy Wy badaliscie zarodki?U mnie beta dziś spadła dziewczyny. Jak zawsze…
Karola z nadzieją
Z 27 na 17. Wiem, ze to nie ma szansy i nadzieji…Lekarz prosi o utrzymanie leków i powtórkę za 2 dni. Nie mam siły dziewczyny. W ciągu roku 3 raz to samo…Mocno???
reklama
Karola z nadzieją
Z 27 na 17… nie badaliśmy, skupiliśmy się na tym ze prawdopodobnie to mój organizm odrzuca zarodki ale wszystkie badania wyszły w normie. Zostały jeszcze 2, być może je zbadamyO nieee bardzo spadla? A Karola czy Wy badaliscie zarodki?
Podziel się: