reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochana, oczywiście, że to jest objaw. Mądre głowy nawet to nazwały. Baby brain się nazywa :) ja tez robię głupie rzeczy, wchodzę po coś do pokoju, zapominam po co, uciekają mi słowa. Pomijam chleb w lodówce i takie tam. ponoć może to trwać do 2 lat po porodzie 🙈
Aha widzisz coś w tym jest chyba 😁 a już myślałam, że ze mną coś nie tak haha ☺️ o matko do 2 lat po porodzie to będzie wesoło hehe

reklama
Dziewczyny mam dla was kilka wiadomości i 2 fotki
1 fotka przyrost hcg [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
2 fotka dzisiaj totalnie z przypadku, poszłam do przychodni zapisać się na wizytę za 2 tygodnie jak dostałam wynik rosnącego hcg .... Pani pisze pisze i nagle mówi zapraszam pod gabinet, ale że co.....jak....
Lekarz ma wolna godzinę przyjmie Pania .... No to poszłam i pokazuje wam fotkę którą dostałam,
Lekarz podejrzewa ciążę bliźniacza ale czy to nie jest zbyt wcześnie na takie stwierdzenia ....
Screenshot_2021-10-06-13-21-05-691_com.android.chrome.jpeg
IMG_20211006_144411.jpeg

1 fotka przyrost hcg
emoji3590.png
emoji3590.png
emoji3590.png

2 fotka dzisiaj totalnie z przypadku, poszłam do przychodni zapisać się na wizytę za 2 tygodnie jak dostałam wynik rosnącego hcg .... Pani pisze pisze i nagle mówi zapraszam pod gabinet, ale że co.....jak....
Lekarz ma wolna godzinę przyjmie Pania .... No to poszłam i pokazuje wam fotkę którą dostałam,
Lekarz podejrzewa ciążę bliźniacza ale czy to nie jest zbyt wcześnie na takie stwierdzenia
Jeżeli miałaś więcej niż jeden pęcherzyk to możliwe:D

Lekarz podejrzewa ciążę bliźniacza ale czy to nie jest zbyt wcześnie na takie stwierdzenia ....Zobacz załącznik 1323946Zobacz załącznik 1323947
Ja to w ogóle jestem zdziwiona, że cokolwiek widać przy tak niskiej becie. No, ale jest tam jakiś drugi cień :D

Lekarz podejrzewa ciążę bliźniacza ale czy to nie jest zbyt wcześnie na takie stwierdzenia ....Zobacz załącznik 1323946Zobacz załącznik 1323947
Moim zdaniem to jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić na zdjęciu widać jakby tworzyły się dwa pęcherzyki. Gratulacje 🥰☺️☺️Dużo zdrówka ☺️ a Ty miałaś inseminację tak ? A jak byłaś na monitoringu to były dwa pęcherzyki przed owulacją czy jeden ? Bo jeżeli dwa to jest szansa ale przy dwóch też mogą być bliźniaki bo zarodek może się podzielić .

Dziś 20 dzień od owulacji ☺️ Martwi mnie to , że praktycznie nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz braku miesiączki i zaparć to chyba w wyniku wzrostu progesteronu . Ale żadnych bólu piersi nic nie mam .
Spokojnie możesz nie mieć żadnych objawów, poza później rosnącym brzuszkiem 🙂 mnie piersi w ogóle nie bolały, z czasem tylko żyły się pojawiły, i mega zgaga… a tak to gdyby nie brzuszek, ruchy i zawirowania na początku to w ogóle nie czułam się jak w ciąży 😉

Spokojnie możesz nie mieć żadnych objawów, poza później rosnącym brzuszkiem 🙂 mnie piersi w ogóle nie bolały, z czasem tylko żyły się pojawiły, i mega zgaga… a tak to gdyby nie brzuszek, ruchy i zawirowania na początku to w ogóle nie czułam się jak w ciąży 😉
Aaa to może u mnie też tak będzie☺️ No ja na piersiach też mam takie lekkie żyłki. No u mnie na miesiączkę też nigdy nie bolą piersi więc możliwe, że w ciąży też nie będą ☺️ Dziękuję każda taka odpowiedź mnie uspokaja 😘

Kochana u mnie inseminacja była na [emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Opcja hardcore
Moim zdaniem to jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić na zdjęciu widać jakby tworzyły się dwa pęcherzyki. Gratulacje [emoji3059][emoji3526][emoji3526]Dużo zdrówka [emoji3526] a Ty miałaś inseminację tak ? A jak byłaś na monitoringu to były dwa pęcherzyki przed owulacją czy jeden ? Bo jeżeli dwa to jest szansa ale przy dwóch też mogą być bliźniaki bo zarodek może się podzielić .

reklama
Do góry