Super, piekny wynik. Trzymam mocno kciuki, a kiedy transfer?Hej Dziewczyny!
Dzis moje modlitwy zostały wysłuchane..
Dzwonil embriolog, hodowla zakończona, mamy 7 zarodków, wszystkie klasy 5.1.1/5.2.1 lub 5.2.2. Więc sukces!
Moje komórki dały czadu, a tak się o nie bałam!
Zmieniam nick na Śnieżka, bo mam od dziś 7 zamrożonych krasnoludków [emoji28][emoji28]
Dodam tylko, że bardzo Wam dziekuje za wsparcie, czasami odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, uratowały moja psychikę w tym czasie! Jestes boskie! [emoji7]
reklama
W czwartek wysyłamy na badania, 2-3tyg czekania na wynik i wtedy planujemy transfer, jak będą zdrowe także.. jeszcze trochę mogę popić winko.
Super, piekny wynik. Trzymam mocno kciuki,[emoji110][emoji110][emoji110] a kiedy transfer?
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Hejka Mam wyniki dzisiejszej bety wynosi 2439,3 a w poniedziałek wynosiła 729 czy to nie za duży wzrost ? Ona aż się potroiła . TSH zbadałam i dobrze że jeszcze raz zbadałam bo wynosi 2,5 a FT4 11,61 ale dobrze, że jutro idę do endokrynologa.
Evelyn1919
Na początku beta zawsze szaleje. Wszystko jest w porządku który to dzień od owulacji ?Hejka Mam wyniki dzisiejszej bety wynosi 2439,3 a w poniedziałek wynosiła 729 czy to nie za duży wzrost ? Ona aż się potroiła . TSH zbadałam i dobrze że jeszcze raz zbadałam bo wynosi 2,5 a FT4 11,61 ale dobrze, że jutro idę do endokrynologa.
Be_More_Happy
Dziś 20 dzień od owulacji Martwi mnie to , że praktycznie nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz braku miesiączki i zaparć to chyba w wyniku wzrostu progesteronu . Ale żadnych bólu piersi nic nie mam .Na początku beta zawsze szaleje. Wszystko jest w porządku który to dzień od owulacji ?
eij
Ciesz się bo nie znasz dnia ani godziny kiedy Cię dopadnie ja dostałam objawy w 8 tcDziś 20 dzień od owulacji Martwi mnie to , że praktycznie nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz braku miesiączki i zaparć to chyba w wyniku wzrostu progesteronu . Ale żadnych bólu piersi nic nie mam .
Be_More_Happy
A to mnie pocieszyłaś oczywiście pozytywnie Mój taki śmieszny obajw ale nie wiem czy to ciążowy czy przez moje nierozgarnięcie to zapominam ciągle coś mój mózg pracuje na wolnych obrotach wczoraj wyjeżdżam z domu na pocztę cofam się bo zapomniałam portfela, dobra wyjechałam z domu za chwilę znowu się cofam bo zapomniałam listu to taki jeden wśród wielu przypadków -taki żarcik choć wiem , że to żaden objaw po prostu człowiek za dużo myśli nie o tym co w danej chwili maCiesz się bo nie znasz dnia ani godziny kiedy Cię dopadnie ja dostałam objawy w 8 tc
Evelyn1919
Z bety wróżę dziewczynkę jeżeli u Ciebie trafię to otwieram działalność Ciesz się, że nią masz mdłości itp skoro beta rośnie prawidłowo, to nie masz czym się martwić. Masz już umówione usg ?Dziś 20 dzień od owulacji Martwi mnie to , że praktycznie nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz braku miesiączki i zaparć to chyba w wyniku wzrostu progesteronu . Ale żadnych bólu piersi nic nie mam .
Evelyn1919
Kochana, oczywiście, że to jest objaw. Mądre głowy nawet to nazwały. Baby brain się nazywa ja tez robię głupie rzeczy, wchodzę po coś do pokoju, zapominam po co, uciekają mi słowa. Pomijam chleb w lodówce i takie tam. ponoć może to trwać do 2 lat po porodzieA to mnie pocieszyłaś oczywiście pozytywnie Mój taki śmieszny obajw ale nie wiem czy to ciążowy czy przez moje nierozgarnięcie to zapominam ciągle coś mój mózg pracuje na wolnych obrotach wczoraj wyjeżdżam z domu na pocztę cofam się bo zapomniałam portfela, dobra wyjechałam z domu za chwilę znowu się cofam bo zapomniałam listu to taki jeden wśród wielu przypadków -taki żarcik choć wiem , że to żaden objaw po prostu człowiek za dużo myśli nie o tym co w danej chwili ma
reklama
Be_More_Happy
Też o tym samym pomyślałam że dziewczynka może Haha ok jak się sprawdzi to możesz śmiało zakładać firmę Nie jeszcze nie mam dziś wysyłałam wyniki bety do kliniki ale już zamknięta to pewnie jutro może mi ustalą wizytęZ bety wróżę dziewczynkę jeżeli u Ciebie trafię to otwieram działalność Ciesz się, że nią masz mdłości itp skoro beta rośnie prawidłowo, to nie masz czym się martwić. Masz już umówione usg ?
Podziel się: