reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej Dziewczyny!
Dzis moje modlitwy zostały wysłuchane..
Dzwonil embriolog, hodowla zakończona, mamy 7 zarodków, wszystkie klasy 5.1.1/5.2.1 lub 5.2.2. Więc sukces!
Moje komórki dały czadu, a tak się o nie bałam!
Zmieniam nick na Śnieżka, bo mam od dziś 7 zamrożonych krasnoludków [emoji28][emoji28]

Dodam tylko, że bardzo Wam dziekuje za wsparcie, czasami odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, uratowały moja psychikę w tym czasie! Jestes boskie! [emoji7]
Super, piekny wynik. Trzymam mocno kciuki,✊✊✊ a kiedy transfer?

reklama
Hejka ☺️ Mam wyniki dzisiejszej bety wynosi 2439,3 a w poniedziałek wynosiła 729 czy to nie za duży wzrost ? Ona aż się potroiła . TSH zbadałam i dobrze że jeszcze raz zbadałam bo wynosi 2,5 a FT4 11,61 ale dobrze, że jutro idę do endokrynologa.
Na początku beta zawsze szaleje. Wszystko jest w porządku :) który to dzień od owulacji ?

Ciesz się bo nie znasz dnia ani godziny kiedy Cię dopadnie 😃 ja dostałam objawy w 8 tc
A to mnie pocieszyłaś oczywiście pozytywnie ☺️ Mój taki śmieszny obajw ale nie wiem czy to ciążowy czy przez moje nierozgarnięcie to zapominam ciągle coś mój mózg pracuje na wolnych obrotach wczoraj wyjeżdżam z domu na pocztę cofam się bo zapomniałam portfela, dobra wyjechałam z domu za chwilę znowu się cofam bo zapomniałam listu 😂 to taki jeden wśród wielu przypadków -taki żarcik choć wiem , że to żaden objaw po prostu człowiek za dużo myśli nie o tym co w danej chwili ma ☺️

Dziś 20 dzień od owulacji ☺️ Martwi mnie to , że praktycznie nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz braku miesiączki i zaparć to chyba w wyniku wzrostu progesteronu . Ale żadnych bólu piersi nic nie mam .
Z bety wróżę dziewczynkę :D jeżeli u Ciebie trafię to otwieram działalność 🤣 Ciesz się, że nią masz mdłości itp skoro beta rośnie prawidłowo, to nie masz czym się martwić. Masz już umówione usg ?

A to mnie pocieszyłaś oczywiście pozytywnie ☺️ Mój taki śmieszny obajw ale nie wiem czy to ciążowy czy przez moje nierozgarnięcie to zapominam ciągle coś mój mózg pracuje na wolnych obrotach wczoraj wyjeżdżam z domu na pocztę cofam się bo zapomniałam portfela, dobra wyjechałam z domu za chwilę znowu się cofam bo zapomniałam listu 😂 to taki jeden wśród wielu przypadków -taki żarcik choć wiem , że to żaden objaw po prostu człowiek za dużo myśli nie o tym co w danej chwili ma ☺️
Kochana, oczywiście, że to jest objaw. Mądre głowy nawet to nazwały. Baby brain się nazywa :) ja tez robię głupie rzeczy, wchodzę po coś do pokoju, zapominam po co, uciekają mi słowa. Pomijam chleb w lodówce i takie tam. ponoć może to trwać do 2 lat po porodzie 🙈

reklama
Z bety wróżę dziewczynkę :D jeżeli u Ciebie trafię to otwieram działalność 🤣 Ciesz się, że nią masz mdłości itp skoro beta rośnie prawidłowo, to nie masz czym się martwić. Masz już umówione usg ?
Też o tym samym pomyślałam że dziewczynka może 😁 Haha ok jak się sprawdzi to możesz śmiało zakładać firmę 😂 Nie jeszcze nie mam dziś wysyłałam wyniki bety do kliniki ale już zamknięta to pewnie jutro może mi ustalą wizytę ☺️

Do góry