reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej Dziewczyny!
Dzis moje modlitwy zostały wysłuchane..
Dzwonil embriolog, hodowla zakończona, mamy 7 zarodków, wszystkie klasy 5.1.1/5.2.1 lub 5.2.2. Więc sukces!
Moje komórki dały czadu, a tak się o nie bałam!
Zmieniam nick na Śnieżka, bo mam od dziś 7 zamrożonych krasnoludków [emoji28][emoji28]

Dodam tylko, że bardzo Wam dziekuje za wsparcie, czasami odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, uratowały moja psychikę w tym czasie! Jestes boskie! [emoji7]
Wooow, piękny wynik. Wszystkie będziecie badać?

Sama jestem w szoku, ale to też przez to, że robiąc badania zarodka można zapłodnić więcej komórek niż pozwala prawo kobietom do 35roku życia. Nasza Doktor w porozumieniu z nami zezwoliła na zaplodnienie wszystkich pobranych.
Pobrali mi aż 25 a 18 było dojrzałych i się zaplodnilo, jednak nie dotrwały do stadium blastki w komplecie.
Myślę, że to też dało nam taki sukces, a nie wiedzieliśmy wcześniej o takiej możliwości

Biopsje pobrana mają wszystkie 7, bo taki wybraliśmy pakiet, ale będziemy badać po kolei, bo to spore koszty. Zaczniemy od dwóch :)
Wooow, piękny wynik. Wszystkie będziecie badać?

Hej Dziewczyny!
Dzwonil embriolog, hodowla zakończona, mamy 7 zarodków, wszystkie klasy 5.1.1/5.2.1 lub 5.2.2. Więc sukces!
Zmieniam nick na Śnieżka, bo mam od dziś 7 zamrożonych krasnoludków [emoji28][emoji28]

Dodam tylko, że bardzo Wam dziekuje za wsparcie, czasami odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, uratowały moja psychikę w tym czasie! Jestes boskie! [emoji7]
Pięknie, będzie duża rodzinka ✊😉🙂

Hej Dziewczyny!

wspaniałe info! Teraz tylko przygotowanie do transferu i czekamy na betę do niebie 😉😊

reklama
Do góry