Piękny wynik to będzie przedszkoleOgólnie zapłodniło się 17 komórek a do blastki dotrwało 9. Mam gdzieś w papierach w której dobie ile się przestało rozwijać ale nie wczytywałam się w to w ogóle.
reklama
eij
Fanka BB :)
Hahahaha. Planowałam jedno a po 3 latach drugie. Wyszło że będą bliźniaki ( mam nadzieję bo w poniedziałek wizyta serduszkowa) więc nie wiem czy wrócę jeszcze po jedno. Zależy od mojego zdrowia psychicznego a jeśli nie to oddajemy zarodki do adopcjiPiękny wynik to będzie przedszkole
wiesz jak jest z planowaniem... facet planował ze pierdnie a się zesrał moze blizniaki nie dadzą Ci w kość i będzie jeszcze jedna parkaHahahaha. Planowałam jedno a po 3 latach drugie. Wyszło że będą bliźniaki ( mam nadzieję bo w poniedziałek wizyta serduszkowa) więc nie wiem czy wrócę jeszcze po jedno. Zależy od mojego zdrowia psychicznego a jeśli nie to oddajemy zarodki do adopcji
eij
po 14Hej dziewczyny po ilu dniach od inseminacji testowałyście ?
Ja mam krotkie cykle, po 10 dniach testowałam, w zasadzie po 10 tabletce progesteronu szlam na beteHej dziewczyny po ilu dniach od inseminacji testowałyście ?
Po 12po 14
reklama
eij
Ja miałam lekkie plamienie w dniu punkcji tylko.Mam pytanie do Dziewczyn po ivf. Czy miałyście krwawienie po punkcji ? 4dni mialam plamienie lekkie, braz bez krwi. Dzis od rana krew. To 21dc. Punkcja odbyla się w środę. Myślę co to
Podziel się: