i takie wpisy to ja uwielbiam! Cudowny czas przed wamiZa tydzień pierwsze USG
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
PięknaDziewczynki melduję betę 432
eij
Trzymam kciuki mnie jajniki zaczęły boleć w trakcie stymulacji a 3 dni przed końcem chyba najbardziej. Ale do wytrzymaniaDziewczyny po ivf ;-) bolały Was jajniki w trakcie zastrzyków? ;-) ejj baaardzo gratuluje oby i u mnie byl podwójny finał
eij
2 miesiące, ale ja miałam długi protokół i odroczony transfer o miesiąc.Dziewczyny mam pytanie dot in vitro.. jak długo czasowo trwała wasza procedura? Od początku do transferu?
eij
Dokładnie 19 maja zaczęłam brać antykoncepcję a 30 lipca miałam transfer2 miesiące, ale ja miałam długi protokół i odroczony transfer o miesiąc.
mnie trochę bolały na samym końcu stymulacji, czułam jakbym brzuch był wzdęty.Dziewczyny po ivf ;-) bolały Was jajniki w trakcie zastrzyków? ;-) ejj baaardzo gratuluje oby i u mnie byl podwójny finał
u mnie miesiąc, ale miałam świeży transfer i komplet badań typu kariotyp przed rozpoczęciem procedury "właściwej".Dziewczyny mam pytanie dot in vitro.. jak długo czasowo trwała wasza procedura? Od początku do transferu?
reklama
eij
Oj tak, wzdęcie masakramnie trochę bolały na samym końcu stymulacji, czułam jakbym brzuch był wzdęty.
Podziel się: