reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ooo widzisz Coś już zaczyna się dziać, superNo skurcze zaczynam już powoli czuć i zaczol mi po kawałeczku czop odchodzić. Więc może coś się zacznie.
Be_More_Happy
Z tego co piszesz o wielkości pęcherzyka, że 25 dpt powinien być ok 10 mm a Twój ma 8,2mm w 20 dpt to bardzo ładny pęcherzyk. Jest bardzo wcześnie jeszcze . Za tydzień już na pewno będzie zarodek i serduszkoNo i to jest właśnie dowód na to że ciąża ciąży nie równa. Wg embriologów Novum 1 usg powinno się robić 25 dpt i wtedy pęcherzyk powinien mieć ok 10 mm a dopiero ok 35dpt sprawdza się wielkość zarodka i serduszko. Wedle tego mam jeszcze czas i nie odbiegam od normy bo mój pęcherzyk ma 8,2 mm standardowo rośnie 1mm na dzień a dziś jest równo 20dpt a beta z 19dpt prawie 2800. Dlatego sprawdzę jeszcze betę ze 2 razy w przyszłym tyg i pójdę na wizytę 3.8 to będzie 30dpt. Umówili mnie na 31.7 do przypadkowej gin w tej samej klinice po to tylko żeby zrobić usg, ale jeśli nic się nie będzie działo to wolę zaczekać jeszcze 3 dni i iść do tej co ma mnie prowadzić. Jak ma się rozwinąć to się rozwinie i tego się trzymam.
Be_More_Happy
Ooo jak super Mogliście wybrać czy chcecie dwa zarodki czy jeden ? Czy Doktor Wam tak zasugerował? Trzymam kciuki za podwójne szczęścieDziewczynki a ja za tydzień transferuje dwa zarodki
eij
Lekarz zasugerował że możemy transferować dwa jeśli chcemy, mąż oczywiście za, ja się wahałam ale szybka decyzja i jużOoo jak super Mogliście wybrać czy chcecie dwa zarodki czy jeden ? Czy Doktor Wam tak zasugerował? Trzymam kciuki za podwójne szczęście
Be_More_Happy
Oo to coś czuję że będziecie mieli wesołoLekarz zasugerował że możemy transferować dwa jeśli chcemy, mąż oczywiście za, ja się wahałam ale szybka decyzja i już
eij
Póki co modlę się żeby chociaż jedno było, a jeśli okaże się że jest dwójka to zacznę panikowaćOo to coś czuję że będziecie mieli wesoło
Wowwww.. dwa naraz? To tak można? [emoji854][emoji848]
Dziewczynki a ja za tydzień transferuje dwa zarodki [emoji3590][emoji6]
reklama
Śliczna kuleczka, pięknie urośnie zobaczysz
Podziel się: