reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Póki co modlę się żeby chociaż jedno było, a jeśli okaże się że jest dwójka to zacznę panikować 😂
No to wiadomo że najważniejsze żeby chociaż jedno z Wami zostało ☺️ Przy dwójce w brzuszku wiadomo większy stres czy na pewno wszystko będzie dobrze ale nie ma co na zapas się martwić przyjdzie czas będzie rada ☺️

Z tego co mi wiadomo to wysokość bety odzwierciedla obraz na usg, Twoja jest np niższa od mojej w tym dniu ( absolutnie nie mówię, że nie prawidlowa) ja w 23 dpt miałam już zarodek, ale w 22 dpt miałam betę ponad 10tys. Tez troszkę panikowałam, bo dużo dziewczyn miało dużo wyższa betę i w tym 23 dni było serce, a u mnie jeszcze nie. No i póki co wszystko jest w porządku, serce bije jak dzwon. Pozostaje niestety tylko czekać 😒
U mnie serce było dopiero w 8 tygodniu ciąży.
Wszystko na spokojnie...

To dupka blada.. nie łapie się.. [emoji849]
Ale za Ciebie trzymam kciuki z całego serducha! :)
Ale ja na Twoim miejscu i tak bym porozmawiała z lekarzem o ewentualnym transferze dwóch zarodków. Niby wytyczne są ale każdy przypadek traktuje się indywidualnie i wydaje mi się że nie ma co uogólniać 😉

reklama
Do góry