WowDziewczynki a ja za tydzień transferuje dwa zarodki
reklama
eij
Fanka BB :)
hehehe, możnaWowwww.. dwa naraz? To tak można? [emoji854][emoji848]
Kurczaki, a nasza nie proponowała, a są jakieś wymogi? [emoji16][emoji16][emoji16]
hehehe, można [emoji87]
Be_More_Happy
No to wiadomo że najważniejsze żeby chociaż jedno z Wami zostało Przy dwójce w brzuszku wiadomo większy stres czy na pewno wszystko będzie dobrze ale nie ma co na zapas się martwić przyjdzie czas będzie radaPóki co modlę się żeby chociaż jedno było, a jeśli okaże się że jest dwójka to zacznę panikować
PałkaZapałka
U mnie serce było dopiero w 8 tygodniu ciąży.Z tego co mi wiadomo to wysokość bety odzwierciedla obraz na usg, Twoja jest np niższa od mojej w tym dniu ( absolutnie nie mówię, że nie prawidlowa) ja w 23 dpt miałam już zarodek, ale w 22 dpt miałam betę ponad 10tys. Tez troszkę panikowałam, bo dużo dziewczyn miało dużo wyższa betę i w tym 23 dni było serce, a u mnie jeszcze nie. No i póki co wszystko jest w porządku, serce bije jak dzwon. Pozostaje niestety tylko czekać
Wszystko na spokojnie...
eij
Niby warunkiem jest wiek 35+, do tego jeszcze warunkiem może być nieudany wcześnie transfer. Ale lekarz stwierdzi że mam prawie 35 lat więc możemy podać dwaKurczaki, a nasza nie proponowała, a są jakieś wymogi? [emoji16][emoji16][emoji16]
To dupka blada.. nie łapie się.. [emoji849]
Ale za Ciebie trzymam kciuki z całego serducha!
Niby warunkiem jest wiek 35+, do tego jeszcze warunkiem może być nieudany wcześnie transfer. Ale lekarz stwierdzi że mam prawie 35 lat więc możemy podać dwa [emoji16]
eij
DziękujęTo dupka blada.. nie łapie się.. [emoji849]
eij
Ale ja na Twoim miejscu i tak bym porozmawiała z lekarzem o ewentualnym transferze dwóch zarodków. Niby wytyczne są ale każdy przypadek traktuje się indywidualnie i wydaje mi się że nie ma co uogólniaćTo dupka blada.. nie łapie się.. [emoji849]
reklama
Podziel się: