Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrzeSiedzę pod gabinetem i żołądek mi się skręca w 8.
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Wierze, już pewnie weszlas i zaraz wszystko będzie jasne i mam nadzieje będziesz spokojniejszaSiedzę pod gabinetem i żołądek mi się skręca w 8.
Czekamy na info
Wierze, już pewnie weszlas i zaraz wszystko będzie jasne i mam nadzieje będziesz spokojniejsza [emoji8]
kolor nadzieji
Hej dziewczynki z najświeższych info będę miała indukcję w poniedziałek jeśli przez weekend nie urodzę. Troszkę się boje ale już się zapowiedziałam że będę chciała skorzystać ze znieczulenia żeby byli tego świadomi.
Be_More_Happy
Hejka Poniedziałek już tuż ,tuż a może w weekend nieoczekiwanie się rozkreci akcja . Trzymam mocno kciuki To już teraz tylko chwileczka , rozumiem w szpitalu to w ogóle inny jest tryb czasowy jakby stał w miejscu ale zleci już teraz .Hej dziewczynki z najświeższych info będę miała indukcję w poniedziałek jeśli przez weekend nie urodzę. Troszkę się boje ale już się zapowiedziałam że będę chciała skorzystać ze znieczulenia żeby byli tego świadomi.
Dziewczyny wiem że nic nie wiem. Dwie ginki mnie oglądały. Generalnie w środku wszystko ok nie ma żadnej widocznej przyczyny plamienia zresztą wszystko czyste w jamie macicy jest mały pęcherzyk ale naprawdę maleńki. Prawy jajnik niefajny ale obie stwierdziły że to najprawdopodobniej zmiana czynnościowa (cokolwiek to znaczy - torbiel?) w przyszłą sobotę do kontroli.
A może mała zrobi Ci prezent i sama się zdecydujeHej dziewczynki z najświeższych info będę miała indukcję w poniedziałek jeśli przez weekend nie urodzę. Troszkę się boje ale już się zapowiedziałam że będę chciała skorzystać ze znieczulenia żeby byli tego świadomi.
kolor nadzieji
No skurcze zaczynam już powoli czuć i zaczol mi po kawałeczku czop odchodzić. Więc może coś się zacznie.
Hejka [emoji3526] Poniedziałek już tuż ,tuż a może w weekend nieoczekiwanie się rozkreci akcja . Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110] To już teraz tylko chwileczka , rozumiem w szpitalu to w ogóle inny jest tryb czasowy jakby stał w miejscu ale zleci już teraz .
kolor nadzieji
No mogła by ale poniedziałek też by był fajna data bo to 26 imieniny mojej mamy i urodziny pierwszej córki mojej siostry więc moja mama by miała 2 wnuczki z dnia swoich imienin.
A może mała zrobi Ci prezent i sama się zdecyduje [emoji846]
reklama
To dobrze, że czyściutko j jest widoczny pęcherzyk teraz czekamy na zarodek i serduszkoDziewczyny wiem że nic nie wiem. Dwie ginki mnie oglądały. Generalnie w środku wszystko ok nie ma żadnej widocznej przyczyny plamienia zresztą wszystko czyste w jamie macicy jest mały pęcherzyk ale naprawdę maleńki. Prawy jajnik niefajny ale obie stwierdziły że to najprawdopodobniej zmiana czynnościowa (cokolwiek to znaczy - torbiel?) w przyszłą sobotę do kontroli.
Podziel się: