reklama
eij
Fanka BB :)
Kochana gratuluję z całego serducha!!!!!Przyrost ponad 100 %76,90
Super!!!! GratulujePrzyrost ponad 100 %76,90
kolor nadzieji
Super[emoji3590]
Przyrost ponad 100 %76,90 [emoji846]
Be_More_Happy
Pięknie Gratuluję, dużo zdrówka Wspaniała wiadomośćPrzyrost ponad 100 %76,90
Be_More_Happy
Dziewczyny ja to normalnie ostatnio też mam taki wachlarz emocji Pisałam ostatnio , że homocysteina wyszła mi 17 nie dosyc że musiałam pobrać na nią drugą próbkę bo dzwonili w czwartek że "zaginęła" to jeszcze patrzę, że wyszła mi aż 17 . Myślałam , że conajmniej do jesieni że staraniami będę musiała odpuścić ale chyba nie jest tak źle bo okazało się , że coś aparat w laboratorium szwankował i powtórzyli wynik i wynosi 11,8 . Nadal za wysoko ale taką homocysteinę będzie szło szybciej zbić niż z 17 . Zamówiłam już TYLKO metylowane witaminy . Także kamień z serca . Teraz 27 lipca mam endokrynologa . Wyniki robialm w Vitalabo prawie ciągle tylko w tym robię na TSH czy coś ale pierwszy raz taki numer mi się zdarzył ale namieszało mi to w głowie
Hankaa
Cudownie gratulacjePrzyrost ponad 100 %76,90
Karola z nadzieją
Pięknie GratulujePrzyrost ponad 100 %76,90
GratulujePrzyrost ponad 100 %76,90
reklama
No i super chociaz ja dla pewności to pewnie jeszcze bym powtórzyła badania, czyli jesli dobrze pamiętam niedlugo mozesz podejsc do kolejnej inseminacji?Dziewczyny ja to normalnie ostatnio też mam taki wachlarz emocji Pisałam ostatnio , że homocysteina wyszła mi 17 nie dosyc że musiałam pobrać na nią drugą próbkę bo dzwonili w czwartek że "zaginęła" to jeszcze patrzę, że wyszła mi aż 17 . Myślałam , że conajmniej do jesieni że staraniami będę musiała odpuścić ale chyba nie jest tak źle bo okazało się , że coś aparat w laboratorium szwankował i powtórzyli wynik i wynosi 11,8 . Nadal za wysoko ale taką homocysteinę będzie szło szybciej zbić niż z 17 . Zamówiłam już TYLKO metylowane witaminy . Także kamień z serca . Teraz 27 lipca mam endokrynologa . Wyniki robialm w Vitalabo prawie ciągle tylko w tym robię na TSH czy coś ale pierwszy raz taki numer mi się zdarzył ale namieszało mi to w głowie
Podziel się: