Elizabeth84
Fanka BB :)
Super gratulujęPrzyrost ponad 100 %76,90
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulujęPrzyrost ponad 100 %76,90
cudowna wiadomości! GratulacjęPrzyrost ponad 100 %76,90
No lipiec już odpada bo mam endokrynologa pewnie zwiekszy mi dawkę leku Eurythox bo TSH 2,2 no i niech zobaczy na te moje krzywe co robiłam. Jeżeli będzie w miarę ok to w sierpniu spróbuję podejść . Teraz będę brała metyle potem zbadam homocysteinę . Mam nadzieję , że mi spadnieNo i super chociaz ja dla pewności to pewnie jeszcze bym powtórzyła badania, czyli jesli dobrze pamiętam niedlugo mozesz podejsc do kolejnej inseminacji?
SuperDziewczyny, dzwonili z kliniki, jest 9 pięknie podzielonych komóreczek o bardzo dobrej morfologii dobrze rokujących jeśli chodzi o implantację
Nooo rośnijcie zdrowoDziewczyny gratuluję dobrych wieści i życzę, żeby wszystko cudnie przebiegło. Będę cały czas podglądać wszystkie postępy i kibicować, jeśli pozwolicie.
U mnie dziś powtórka bety i ze 106 jest ... 245 mlU/ml. Nawet nie wiem, co powiedzieć, bo w to nie wierzę. Kupiłam sobie sałatkę, żeby poswietowac, bo zawsze stawiałam na minimum kalorii i mega zdrowy tryb życia, a teraz uznałam, że coś mi się po ponad 6 latach od życia należy. Nawet nie mam pojęcia, czy to dobrze czy źle, ale pewnie zanim poczytam muszę mocno ochłonąć.
I naprawdę mega Wam dziękuję, bo gdyby nie Wy być może jakiś czas jeszcze dłuższy podejmowałabym tą decyzję i się zastanawiała przed nieznanym, a dzięki Wam być może te największe marzenie właśnie się spełni. Mega dziękuję, jesteście super babki.
Zrobiłam bo stwierdziłam że jak ma coś wyjść to już wyjdzie (mimo że ginka kazała dopiero w 9dpt) i będzie wiadomo czy mam się kłuć dalej czy nie 7dpt beta 35,48 prog 39,13... chyba jest dobrze
Mamuśka a jak tam u Was?
Wszystko pięknie mamy skończone 3 miesiące już-za szybko to leci wszystko… Przechodzimy właśnie 4 skok rozwojowy gaworzymy powoli, śmiejemy się głośno. Dodam zdjęcie mam nadzieje, że nie będziecie mi mieć za złeMamuśka a jak tam u Was?
Dziewczyny, dzwonili z kliniki, jest 9 pięknie podzielonych komóreczek o bardzo dobrej morfologii dobrze rokujących jeśli chodzi o implantację