reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No i super:) chociaz ja dla pewności to pewnie jeszcze bym powtórzyła badania, czyli jesli dobrze pamiętam niedlugo mozesz podejsc do kolejnej inseminacji? :)
No lipiec już odpada bo mam endokrynologa pewnie zwiekszy mi dawkę leku Eurythox bo TSH 2,2 no i niech zobaczy na te moje krzywe co robiłam. Jeżeli będzie w miarę ok to w sierpniu spróbuję podejść . Teraz będę brała metyle potem zbadam homocysteinę . ☺️ Mam nadzieję , że mi spadnie ☺️

Dziewczyny gratuluję dobrych wieści i życzę, żeby wszystko cudnie przebiegło. 😍 Będę cały czas podglądać wszystkie postępy i kibicować, jeśli pozwolicie.

U mnie dziś powtórka bety i ze 106 jest ... 245 mlU/ml. Nawet nie wiem, co powiedzieć, bo w to nie wierzę. 😍😍😍 Kupiłam sobie sałatkę, żeby poswietowac, bo zawsze stawiałam na minimum kalorii i mega zdrowy tryb życia, a teraz uznałam, że coś mi się po ponad 6 latach od życia należy. 🤸🥳 Nawet nie mam pojęcia, czy to dobrze czy źle, ale pewnie zanim poczytam muszę mocno ochłonąć. 🙏

I naprawdę mega Wam dziękuję, bo gdyby nie Wy być może jakiś czas jeszcze dłuższy podejmowałabym tą decyzję i się zastanawiała przed nieznanym, a dzięki Wam być może te największe marzenie właśnie się spełni. Mega dziękuję, jesteście super babki. 💞
Nooo 😍 rośnijcie zdrowo 😘🙂

Mamuśka a jak tam u Was? 🥰
Wszystko pięknie 🥰 mamy skończone 3 miesiące już-za szybko to leci wszystko… Przechodzimy właśnie 4 skok rozwojowy 🙄 gaworzymy powoli, śmiejemy się głośno. Dodam zdjęcie mam nadzieje, że nie będziecie mi mieć za złe ☺️

Załączniki

• IMG_2650.jpg
    IMG_2650.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry