reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny czy Wy przed rozpoczeciem in vitro musialyscie robic kariotypy?
Moja klinika tego nie wymagala dopiero teraz po nieudanym transferze i po tym jak tylko 1 zarodek dorosl do blastocysy lekarz zlecil te badania...
W ogole juz chyba podjelismy decyzje bez wzgledu na wyniki tych kariotypow i na 99% zdecydujemy sie na dawczynie, teraz mam troche odpoczynku bo kolejna wizyta dopiero w sierpniu... Chociaz ciagle rozkminiam, mysle o tym in vitro i jakos nie umiem odpocząć :( mam nadzieje ze chociaz jak na wakacje pojade uda mi sie odciac od tego i nie myśleć.
W zasadzie to tydzien temu zobaczylam filmik jak rosl moj jedyny zarodeczek i od tamtej pory jakos ciezko mi po tym nieudanym transferze i faktem ze nie mamy juz zadnego zarodka:(
Tak, właśnie czekamy na wyniki...

reklama
Wszystko pięknie 🥰 mamy skończone 3 miesiące już-za szybko to leci wszystko… Przechodzimy właśnie 4 skok rozwojowy 🙄 gaworzymy powoli, śmiejemy się głośno. Dodam zdjęcie mam nadzieje, że nie będziecie mi mieć za złe ☺️
No coś Ty, właśnie na takie zdjęcia czekamy. Przesłodka ❤️😀

Czy jest tu ktos kto po kilku probach nieudanych inseminacji zdecydowal sie na invitro? Stoje przed takim wyborem i juz sama nie wiem czy warto walczyc
Ja jestem po 6 nieudanych inseminacjach 😐 i radzę Ci żebyś nie popełniała mojego błędu i nie ładowała pieniędzy, skończ na 3 i dzisiaj z in vitro

Ja jestem po 3 nieudanych iui i 1 transferze ivf udanym dziś skończyłam 39 tc[emoji846] także warto rozważyć in vitro[emoji123]
Czy jest tu ktos kto po kilku probach nieudanych inseminacji zdecydowal sie na invitro? Stoje przed takim wyborem i juz sama nie wiem czy warto walczyc

reklama
Do góry