Pięknie się zapowiada :-) Kiedy transfer? W następnym cyklu?Dziewczyny, dzwonili z kliniki, jest 9 pięknie podzielonych komóreczek o bardzo dobrej morfologii dobrze rokujących jeśli chodzi o implantację
reklama
Gratulacje12 dpo i beta wyszła ... 106 mlU/ml. Jestem 13 dni po zastrzyku ? Czy to jeszcze on może utrzymywać się w organizmie, bo nie widzę własnym oczom ?
Dziewczyny, bylam w tym tygodniu w klinice i po trzech nieudanych IUI zdecydowaliśmy się na in vitro :-) na razie robię badania, czekam na wynik kariotypu. Przed transferem muszę mieć histeroskopię bo gin podejrzewa ze prawdopodobnie mam polipa w macicy jeszcze tsh skoczylo mi do 2,5 choć zawsze mialam ok.1. Także trochę się to odciągnie w czasie ale mam nadzieję że będzie warto czekac :-)
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Wow Piękny wynik bety i piękny progesteron. Trzymam kciuki za przyrostyZrobiłam bo stwierdziłam że jak ma coś wyjść to już wyjdzie (mimo że ginka kazała dopiero w 9dpt) i będzie wiadomo czy mam się kłuć dalej czy nie 7dpt beta 35,48 prog 39,13... chyba jest dobrze
eij
Tak, liczę na pierwszą połowę sierpniaPięknie się zapowiada :-) Kiedy transfer? W następnym cyklu?
eij
Trzymam kciuki Ja mam TSH 2,7 i biorę Letrox 25 mg. W tygodniu muszę zrobić badania krwi i zobaczę czy spadło. Na wyniki kariotypu czekałam równe 3 tygodnie. Ale zobaczysz, czas szybko zleciDziewczyny, bylam w tym tygodniu w klinice i po trzech nieudanych IUI zdecydowaliśmy się na in vitro :-) na razie robię badania, czekam na wynik kariotypu. Przed transferem muszę mieć histeroskopię bo gin podejrzewa ze prawdopodobnie mam polipa w macicy jeszcze tsh skoczylo mi do 2,5 choć zawsze mialam ok.1. Także trochę się to odciągnie w czasie ale mam nadzieję że będzie warto czekac :-)
Elizabeth84
Gratuluje12 dpo i beta wyszła ... 106 mlU/ml. Jestem 13 dni po zastrzyku ? Czy to jeszcze on może utrzymywać się w organizmie, bo nie widzę własnym oczom ?
To trzymam kciuki, powodzenia ja mam tsh ok 3 chyba (lub 2 cos nie pamiętam dokladnie) dostalam euthyrox25 i po 3 tyg spadlo. Natomiast wczesniej mialam znowu letrox 50 ktory byl o wiele za mocny dla mnie i mi sie zrobila nadczynnosc, ale odstawilam leki i po 3 tyg wrocilo do stanu pierwotnego wiec z tym tsh to latwo wyregulowac za pomoca lekowDziewczyny, bylam w tym tygodniu w klinice i po trzech nieudanych IUI zdecydowaliśmy się na in vitro :-) na razie robię badania, czekam na wynik kariotypu. Przed transferem muszę mieć histeroskopię bo gin podejrzewa ze prawdopodobnie mam polipa w macicy jeszcze tsh skoczylo mi do 2,5 choć zawsze mialam ok.1. Także trochę się to odciągnie w czasie ale mam nadzieję że będzie warto czekac :-)
Dziewczyny czy Wy przed rozpoczeciem in vitro musialyscie robic kariotypy?
Moja klinika tego nie wymagala dopiero teraz po nieudanym transferze i po tym jak tylko 1 zarodek dorosl do blastocysy lekarz zlecil te badania...
W ogole juz chyba podjelismy decyzje bez wzgledu na wyniki tych kariotypow i na 99% zdecydujemy sie na dawczynie, teraz mam troche odpoczynku bo kolejna wizyta dopiero w sierpniu... Chociaz ciagle rozkminiam, mysle o tym in vitro i jakos nie umiem odpocząć mam nadzieje ze chociaz jak na wakacje pojade uda mi sie odciac od tego i nie myśleć.
W zasadzie to tydzien temu zobaczylam filmik jak rosl moj jedyny zarodeczek i od tamtej pory jakos ciezko mi po tym nieudanym transferze i faktem ze nie mamy juz zadnego zarodka
Moja klinika tego nie wymagala dopiero teraz po nieudanym transferze i po tym jak tylko 1 zarodek dorosl do blastocysy lekarz zlecil te badania...
W ogole juz chyba podjelismy decyzje bez wzgledu na wyniki tych kariotypow i na 99% zdecydujemy sie na dawczynie, teraz mam troche odpoczynku bo kolejna wizyta dopiero w sierpniu... Chociaz ciagle rozkminiam, mysle o tym in vitro i jakos nie umiem odpocząć mam nadzieje ze chociaz jak na wakacje pojade uda mi sie odciac od tego i nie myśleć.
W zasadzie to tydzien temu zobaczylam filmik jak rosl moj jedyny zarodeczek i od tamtej pory jakos ciezko mi po tym nieudanym transferze i faktem ze nie mamy juz zadnego zarodka
reklama
eij
Ja musiałam robić kariotyp. Strasznie mi przykro że tak się ułożyło a czy Ty czasami nie chciałaś podchodzić drugi raz do stymulacji czy mi się coś pomyliło?Dziewczyny czy Wy przed rozpoczeciem in vitro musialyscie robic kariotypy?
Podziel się: