Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję...teraz zrobię przerwę min. Tydzień żeby nie mieszać i wtedy , zacznę brać metyle.Jeśli masz mutacje to tylko metylowane i kwas foliowy i wit. b np. fimry Solgar.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję...teraz zrobię przerwę min. Tydzień żeby nie mieszać i wtedy , zacznę brać metyle.Jeśli masz mutacje to tylko metylowane i kwas foliowy i wit. b np. fimry Solgar.
Super!! dobrze sie zapowiadaDziewczyny, dzwonili z kliniki, jest 9 pięknie podzielonych komóreczek o bardzo dobrej morfologii dobrze rokujących jeśli chodzi o implantację
Zrobiłam bo stwierdziłam że jak ma coś wyjść to już wyjdzie (mimo że ginka kazała dopiero w 9dpt) i będzie wiadomo czy mam się kłuć dalej czy nie 7dpt beta 35,48 prog 39,13... chyba jest dobrze@izzy_j a Ty nadal jesteś twarda i nie zrobiłaś jeszcze testu ?
Nawet bardzo dobrze ! Życzę pięknych przyrostówZrobiłam bo stwierdziłam że jak ma coś wyjść to już wyjdzie (mimo że ginka kazała dopiero w 9dpt) i będzie wiadomo czy mam się kłuć dalej czy nie 7dpt beta 35,48 prog 39,13... chyba jest dobrze
Dziewczyny, dzwonili z kliniki, jest 9 pięknie podzielonych komóreczek o bardzo dobrej morfologii dobrze rokujących jeśli chodzi o implantację [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Czyli w poniedziałek robisz drugą betę?Zrobiłam bo stwierdziłam że jak ma coś wyjść to już wyjdzie (mimo że ginka kazała dopiero w 9dpt) i będzie wiadomo czy mam się kłuć dalej czy nie 7dpt beta 35,48 prog 39,13... chyba jest dobrze
Nie mam wyjścia...jak się powiedziało A...Czyli w poniedziałek robisz drugą betę?
Super!!! Ale będzie piękny przyrostNie mam wyjścia...jak się powiedziało A...
Świetne wieści :-) wysokich przyrostówZrobiłam bo stwierdziłam że jak ma coś wyjść to już wyjdzie (mimo że ginka kazała dopiero w 9dpt) i będzie wiadomo czy mam się kłuć dalej czy nie 7dpt beta 35,48 prog 39,13... chyba jest dobrze