reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści i życzę, żeby wszystko cudnie przebiegło. 😍 Będę cały czas podglądać wszystkie postępy i kibicować, jeśli pozwolicie.

U mnie dziś powtórka bety i ze 106 jest ... 245 mlU/ml. Nawet nie wiem, co powiedzieć, bo w to nie wierzę. 😍😍😍 Kupiłam sobie sałatkę, żeby poswietowac, bo zawsze stawiałam na minimum kalorii i mega zdrowy tryb życia, a teraz uznałam, że coś mi się po ponad 6 latach od życia należy. 🤸🥳 Nawet nie mam pojęcia, czy to dobrze czy źle, ale pewnie zanim poczytam muszę mocno ochłonąć. 🙏

I naprawdę mega Wam dziękuję, bo gdyby nie Wy być może jakiś czas jeszcze dłuższy podejmowałabym tą decyzję i się zastanawiała przed nieznanym, a dzięki Wam być może te największe marzenie właśnie się spełni. Mega dziękuję, jesteście super babki. 💞
Pięknie ♥️ Miłego świętowania i dużo zdrowia 😘

reklama
Dziewczyny jestem załamana 😭 Zawsze pod górkę normalnie dziś aż się poryczałam zrobiłam te wyniki o których Wam pisałam krzywa glukozowa i insulinowa dodatkowo zrobiłam homocysteinę i Wit . D3 Wit. D3 mało się podniosła ale to mnie tak nie martwi jak homocysteina wyszła aż 17,80 😭 Brałam dotychczas prewenit intensiv tak zalecił Doktor z kliniki i dodatkowo brałam Folik. Jak widać źle . Doktor wiedział mówił , że mogę brać ale tylko wyniki po tym się pogorszyły😔 Może Wy coś mi doradzicie ? Bo ja już załamuje ręce... Normalnie jest mi tak źle , nie mam siły

Dziewczyny jestem załamana 😭 Zawsze pod górkę normalnie dziś aż się poryczałam zrobiłam te wyniki o których Wam pisałam krzywa glukozowa i insulinowa dodatkowo zrobiłam homocysteinę i Wit . D3 Wit. D3 mało się podniosła ale to mnie tak nie martwi jak homocysteina wyszła aż 17,80 😭 Brałam dotychczas prewenit intensiv tak zalecił Doktor z kliniki i dodatkowo brałam Folik. Jak widać źle . Doktor wiedział mówił , że mogę brać ale tylko wyniki po tym się pogorszyły😔 Może Wy coś mi doradzicie ? Bo ja już załamuje ręce... Normalnie jest mi tak źle , nie mam siły
Nie martw się kochana na wszystko jest rada. Wg mnie tak wysoka himocysteina świadczy o mutacji mthfr, zwykłego folika po prostu nie przyswajasz. W tym preparacie masz metylowany kwas foliowy, Wit b12 oraz cholinę

Załączniki

• 20210709_192120.jpg
    20210709_192120.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 25
Nie martw się kochana na wszystko jest rada. Wg mnie tak wysoka himocysteina świadczy o mutacji mthfr, zwykłego folika po prostu nie przyswajasz. W tym preparacie masz metylowany kwas foliowy, Wit b12 oraz cholinę
A czy Witamina B12 też jest metylowana ? To może to kupie bo czuję , że normalnie już błądzę . Na tydzień odstawię w ogóle kwas foliowy i zacznę pić sok z buraka podobno też zbija homocysteinę. Tak mam mutacje ale mój Doktor stwierdził , że te witaminy mogę brać nie wiedziałam , że zrobią więcej szkody niż pożytku.

A czy Witamina B12 też jest metylowana ? To może to kupie bo czuję , że normalnie już błądzę . Na tydzień odstawię w ogóle kwas foliowy i zacznę pić sok z buraka podobno też zbija homocysteinę. Tak mam mutacje ale mój Doktor stwierdził , że te witaminy mogę brać nie wiedziałam , że zrobią więcej szkody
Tak, Wit b12 tez jest metylowana

reklama
A czy Witamina B12 też jest metylowana ? To może to kupie bo czuję , że normalnie już błądzę . Na tydzień odstawię w ogóle kwas foliowy i zacznę pić sok z buraka podobno też zbija homocysteinę. Tak mam mutacje ale mój Doktor stwierdził , że te witaminy mogę brać nie wiedziałam , że zrobią więcej szkody niż pożytku.
Jeśli masz mutacje to tylko metylowane i kwas foliowy i wit. b np. fimry Solgar.

Do góry