Be_More_Happy
Fanka BB :)
Będzie dobrze , musi być dobrze i nie ma innej opcjiJa nie wiem jak ja otworze ten wynik trzęsącymi rękami ale kiedyś będzie w końcu dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze , musi być dobrze i nie ma innej opcjiJa nie wiem jak ja otworze ten wynik trzęsącymi rękami ale kiedyś będzie w końcu dobrze
No musi w końcu!!Będzie dobrze , musi być dobrze i nie ma innej opcji
Ale pięknie, gratuluje Rośnijcie zdrowoWróciłam po długiej czasie, żeby podziękować jednej osobie na tym forum (niestety nie pamiętam nazwy )
Więc tak, byłam na tym forum bo podchodziłam dwa razy do IUI - nieudane. Jedna z Was poleciła mi klinikę Invimed i Dr Srokę.
Poszłam umówić się na wizytę, żeby zasięgnąć drugiej opinii. Dr od razu powiedział, że nie ma co tracić czasu na kolejne IUI i najlepiej od razu in vitro (na podstawie moich wyników badań, partner były ok).
Pierwsze podejście do in vitro, stymulacja, punkcja, transfer świeżego 3 dniowego zarodka i się udało ! Jestem już w 11 tygodniu (dzisiaj zaczynam ). A i jeszcze mamy 4 zarodki zamrożone na przyszłość.
Więc dziękuję Tobie za to, że poleciłaś mi Dr Srokę. Gdyby nie rozmowa na tym forum, nie wiem, jak długo jeszcze byśmy się starali i próbowali w poprzedniej klinice, w której robiliśmy IUI.
Dziękuję!
Super!! GratulujęWróciłam po długiej czasie, żeby podziękować jednej osobie na tym forum (niestety nie pamiętam nazwy )
Więc tak, byłam na tym forum bo podchodziłam dwa razy do IUI - nieudane. Jedna z Was poleciła mi klinikę Invimed i Dr Srokę.
Poszłam umówić się na wizytę, żeby zasięgnąć drugiej opinii. Dr od razu powiedział, że nie ma co tracić czasu na kolejne IUI i najlepiej od razu in vitro (na podstawie moich wyników badań, partner były ok).
Pierwsze podejście do in vitro, stymulacja, punkcja, transfer świeżego 3 dniowego zarodka i się udało ! Jestem już w 11 tygodniu (dzisiaj zaczynam ). A i jeszcze mamy 4 zarodki zamrożone na przyszłość.
Więc dziękuję Tobie za to, że poleciłaś mi Dr Srokę. Gdyby nie rozmowa na tym forum, nie wiem, jak długo jeszcze byśmy się starali i próbowali w poprzedniej klinice, w której robiliśmy IUI.
Dziękuję!
Trzymam bardzo mocno kciukiWracam już z kropkiem do domu
Trzymam mocno kciukiHej dziewczyny,
W piątek mialam punkcje, tym razem sie udala
Dzisiaj dostalam info od embriologow ze jajeczka sie zapłodniły i dobrze sie zaczely rozkladac wiec w 5 dobie czyli w srode mam transfer
Ale powiem Wam ze jak od piątku czekalam na info z z laboratorium to mi czas tak sie dłużył...
Wczoraj mi powiedzieli ze dzis rano zadzwonia z info w ktorej dobie transfer to o 6 sie obudzilam i nie moglam sie doczelac, oczywiście czarne mysli, ze nie przetrwały, ze gorszej jakosci beda i bedzie trzeba w 3 dobii itp itd masakra ile to stresu z tym wszystkim
Trzymam kciuki oby się udałoHej Dziewczyny 9.06 miałam inseminacje więc 22.06 będę testowała chyba zrobię odrazu betę to jest moja druga pierwsza była biochemiczna
Super wieści trzymam bardzo mocno kciukiDziewczyny, dzwonił lekarz, dziś wieczorem pierwszy zastrzyk Menopur w poniedziałek kolejna wizyta i jak wszystko pójdzie po jego myśli to 30 czerwca punkcja
Gratuluję rośnijcie zdrowoWróciłam po długiej czasie, żeby podziękować jednej osobie na tym forum (niestety nie pamiętam nazwy )
Dziękuję!