eij
Fanka BB :)
mocno trzymam kciukiHej kochane melduję się po wczorajszym czwartym podejściu do iui... Mam nadzieję, że u nas czwarty raz będzie tym szczęśliwym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mocno trzymam kciukiHej kochane melduję się po wczorajszym czwartym podejściu do iui... Mam nadzieję, że u nas czwarty raz będzie tym szczęśliwym
Minimum do inseminacji to 17 mm więc nic się nie bójI powiedzcie mi czy jest tutaj choćby jedna kobietka której udało się dopiero za czwartym podejściem bo troszkę tracę nadzieję. Jeszcze dodatkowo pęcherzyk miał tylko 18 mm, ale p. doktor stwierdziła że warto robić iui
No hej a u nas dobrze, mamy już skończone 2 miesiące, problemy brzuszkowe mamy dalej, ale na szczęście już nie takie intensywne mała ładnie śpi w nocy, wiec jestem w miarę wyspana nawet i leci czas, każdy dzień, tydzień to coś nowego, coraz więcej uśmiechów, które rekompensują bolący kręgosłup a u Was też widzę dzieje się, super@Asia34 a jak u Was?
@margaretka25 a jak twoje dzieciaczki? Kulasz się?
No u nas zaczyna się dziać a jaki będzie tego skutek, jakoś nie chcę jeszcze o tym myśleć bo mnie to stresuje duży buziak dla córeczkiNo hej a u nas dobrze, mamy już skończone 2 miesiące, problemy brzuszkowe mamy dalej, ale na szczęście już nie takie intensywne mała ładnie śpi w nocy, wiec jestem w miarę wyspana nawet i leci czas, każdy dzień, tydzień to coś nowego, coraz więcej uśmiechów, które rekompensują bolący kręgosłup a u Was też widzę dzieje się, super
Kciuki zaciśnięte stratam się aż tak bardzo o tym nie myśleć bo mnie to stresuje 21 czerwca lecimy ze stymulacjaHihi dziękuję, że pytasz. Uwielbiają lody... robią po nich taką imprezę w brzuszku❤❤ mi coraz ciężej z łóżka sie wstaje, a co to będzie później
21 mamy połówkowe więc proszę o .
A jak u Ciebie? Jak się trzymasz? Trzymam kciuki bardzo!
Przekazany Skutek może być tylko pozytywny słońceNo u nas zaczyna się dziać a jaki będzie tego skutek, jakoś nie chcę jeszcze o tym myśleć bo mnie to stresuje duży buziak dla córeczki