reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A mi właśnie takie myśli już przeszły. Oczywiście że bym bardzo chciała, w końcu po to walczę ale już nie leżę w łóżku wieczorem i nie wyobrażam sobie jak jeżdżę z wózkiem po parku 😏 bo to nie ma najmniejszego sensu. Ostatni rok nauczył mnie że nie zawsze jak walczysz to wygrywasz 😔
To dobrze, że Ci przeszły. " Wolna głowa " jest najważniejsza. ☺️Mam nadzieję , że u mnie z czasem też tak będzie . Są momenty , że nie myślę w ogóle ale mało jest ich akurat.... To prawda , to co napisałaś że nie zawsze jak się walczy to się wygrywa. Ale ciągle mam nadzieję , że dla nas jeszcze zaświeci słońce i będziemy szczęśliwymi mamami ♥️ Do mnie jeszcze dołączają te myśli w którym tygodniu już byłabym , jak nasze dziecko wyglądałoby ,czy to był chłopiec czy dziewczynka bardzo to boli i choć już tak jest lepiej , że staram się ponownie działać to te myśli siedzą we mnie o tym straconym dziecku ale czuję , że muszę działać bo im dłużej stoję w miejscu tym czuje , że na mnie to gorzej wpływa.

reklama
Mi też i nie mam pojęcia, czemu się nie udaje.. wkurza mnie to, że musimy wydać tyle kasy, gdzie inni mają za darmo i nie szanują, ale co nam pozostało?!
Bardzo mi przykro 😔 Tak to jest ogromna niesprawiedliwość jak ludzie mają dzieci i jeszcze się nad nimi znęcają . Tego nigdy nie zrozumiem tej niesprawiedliwości. Kochana trzymaj się i trzymam z Ciebie kciuki , nie poddawaj się ✊✊🥰

Mi też i nie mam pojęcia, czemu się nie udaje.. wkurza mnie to, że musimy wydać tyle kasy, gdzie inni mają za darmo i nie szanują, ale co nam pozostało?!
Kochana doskonale Cię rozumiem. U nas na inseminacje też poszło kupę kasy bo myślałam za każdym razem robić jeszcze wymazy na covid 😏

A mi właśnie takie myśli już przeszły. Oczywiście że bym bardzo chciała, w końcu po to walczę ale już nie leżę w łóżku wieczorem i nie wyobrażam sobie jak jeżdżę z wózkiem po parku 😏 bo to nie ma najmniejszego sensu. Ostatni rok nauczył mnie że nie zawsze jak walczysz to wygrywasz 😔
True. Zgadzam się w całej rozciągłości. Małymi rzeczami trzeba się cieszyć inaczej głowa się przegrzeje. toteż my jedziemy zwiedzać zamki na Śląsku i wyluzować na całe 3 dni ;)

reklama
Do góry