reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

sory ale sranie w banie jak jest sprawa o seks z nieletnia to choćbyś mu mówiła że masz 30 lat to i zostanie skazany za fakt dokonany...twoje kłamstwo nie ma tu nic do rzeczy. Nie dostał żadnych zawiasów? może siedzieć nie poszedł ale zawiasy na bank....

weź tego swojego chłopa do pionu postaw bo czasami lepiej dla dzieci zeby ojca nie miały niż miały takiego co je olewa...bo jak siedzi w domu na dupie a 3 w drodze to raczej nic pozytywnego o nim nie mówi....ma w nosie z czego będziecie życ...a z czego teraz sie utrzymujecie skoro on nie pracuje a ty w ciazy....macie jakies dochody to na bank bo te pończoszki troche chyba kosztują....o rachunku za internet nie wspomnę
drażni mnie poprostu takie nie myślenie o przyszłości ze strony facetów....

reklama
Oczywiście że tak oboje jakbyście mieli poniżej 15 lat to niepodlegacie surowej karze, ale on ile byś nie mowiła zawsze jest pociagniety do odpowiedzialnosci karnej. I sama "Sedzia Anna Maria Wesołowska" mu by nie pmogła. A kto miał prawa rodzicielskie dziecka ?? Bo Ty napewno władzy prawnej nad nim nie posiadałaś?? Inaczej gdybyś miała już 16 lat...

bluelovi-tzn,. ze mama tak jakby przejeła wszystkie prawa i obowiazki nad tym dzieckiem tak? to mama decyduje wtedy o tym czy dziecko szczepić np? ciekawa zawsze byłam

Dziadek mi pomaga ON tez cos tam przyniesie .. a to pomaluje płot .. cos tam przyniesie... jakos sie zyje heh...

Co do tego sprawa została umozona ..w kwesti uprawiania sexu z nieletnia... prawnym opiekunem dla Gabrysi był mój dzadek.. bo dziedek był tez i moim prawnym opiekunem ...

Przez to ze byłam nieletnia nie mogłam dziecka zarejestrowac w urzedzie tylko mój dziadek musiał latac i wgl... i przez to gabrysia nie ma drugiego imienia ..:p dopiero jak skonczyłam 18 lat dzieci maja JEGO nazwisko... głownie to chodzi raczej o takie sprawy prawne .. bo ja szczepienia bez problemów szczepiłam.. te płatne po 120zł za szczepienie ..:p to kwestia prawna poprostu

tzn diablica matka byla tylko na papierku zeby dziecko mialo oiekuna a ja z nia chodzilam na szczepieniea i o wszystkim decydowalam , ja bym matce dala jak by sie wtracala :wściekła/y:nawet przecierz z nia nie mieszkalam, to bylo tylko n potrzeby sadu

Kajtek kurcze, Ty strasznie młodziutka jesteś...no I z tego co wnioskuje to nie bardzo Ci soę układa z facetem....I przepraszam za pytanie...dlaczego zdecydowałas sie na 3-kę dzieci z kimś takim????

A Bo jakoś to będzie :)

Akuku ja w pierwszej ciąży jestem ale porownujac z ostatnim miesiacem to sie tak teraz rozochociłam ze hoho :-D

reklama
Do góry