reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

Kajtek strasznie cięzką masz sytuacje...I tak naprawde ja się zgadzam w 100% z dziewczynami....:( musisz byc silna, myslec tez o sobie...a narazie z tego co czytam to myslisz bardziej o nim, zeby go nie denerwowac, zeby sie z nim nie klocic....musisz postawic sprawę jasno...albo sie zmieni albo koniec....bo za 10 lat zwariujesz...

reklama
Kajtek ja zgadzam się z Hope i z Ikasią... niestety ale nie da się tak żyć... wiem co mówię bo przecież pisałam już ze mój były był identyczny - no do tego dochodziła przemoc fizyczna a nie tylko słowna... bo u ciebie te oskarzenia, wmawianie że jesteś złą matką itp to przemoc psychiczna... tak..to się właśnie tak nazywa i jest karalne... Musisz postawić sprawę jasno, choć on sam musi chcieć się zmienić bo sama nic nie zrobisz na siłe...

kajtek i jak tam rozmowa z partnerem? uzgodniliście coś? będzie ci pomagał przy dzieciach? a jakie ty mu dajesz powody do zazdrosci że taki zazdrosnik jest? potyasz sie z kimś za jego plecami?

ehh no własnie z nikim sie nie spotykam :p bo nie wychodze z domu .. oprócz z dziecmi na spacer i drobne zakupy ,

Co do rozmowy to heh.. nie wiem czy zrozumiał zobaczymy jak narazie jest lepiej :) zobaczymy na jak długo...

a ile lat ma twoj partner...pewnie gdzies pisałaś ale nie doczytalam. Może on chory psychicznie jest jakaś schizofremia czy coś...albo faktycznie dajesz mu powody choćby na tych spacerach.

on ma 28 lat... Na spacerach nie mam czasu a po drugie ochoty na takie ''cos'' po drugie on nie chodzi ze mna na spacery z dziecmi... woli wziasc swoja mamusie zeby została z dziecmi i wtedy razem idziemy na 30 min ... ..

Ja nie wiem o co mu chodzi i ehh... nie bede sie go prosic i wgll... w lutym u nas minie 5 lat :p

Kajtek, a wiesz co, mnie jedna kwestia zastanawia. pisałaś że miałaś 14 lat jak zaszłaś w ciążę z twoim facetem... on był już pełnoletni wnioskuję. powiedz mi w jaki sposób wywinął się od więzienia? przecież seks z małoletnią jest karany więzieniem
cytuję:
Art. 200. § 1.
Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.

reklama
ehh no wlasnie sie wywinał była sprawa w sadzie i wgll.. ale miał dosc duzo oronców a po drugie ja go okłamałam ... bo nie powiedziałam mu prawdy ile mam naprawde lat a w wieku 14 lat wygladałam na 18... mocny makijaz i wgl.. dodało mi lat... nie chciałam aby dzieco cąłkiem bez ojca było... :p

Do góry