reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
Marika, barierę to na pewno złapał mój mąż, ja pewnie też. Z drugiej strony po dwóch poronieniach a teraz w tej ciąży po dwóch historiach z krwawieniem trudno się bariery nie nabawić. Tylko martwię się, czy to przejdzie po porodzie - i kiedy przejdzie.

Katherine powiem Ci kochana, że u Ciebie to jak najbardziej zrozumiała ta bariera.

Inomama uśmiałam się:-D

Ja się wypowiem odnośnie seksu i karmienia. Ja nie miałam jakoś takiego problemu, że mleko buchało. Karmiłam dość długo, ale u mnie to karmienie było tak wyregulowane, że mleko nie wypływało nie proszone. Choć przez kilka początkowych m-c po porodzie to wiadomo seks tylko w biustonoszu. Ale potem już normalnie.

katherinne po takich przejsciach to nie dziwie sie ze macie taka bariere. Na pewno przejdzie po porodzie jak juz nie bedziecie zmeczeni i przypomnicie o sobie

kasia to wspolczuje. Trzymam kciuki zeby szyjka ani drgnela.

Ja mam nadzieje ze u mnie na jutrzejszej wizycie lekarz nie zabroni. Bo ja i tak cala ciaze praktycznie celibat bo maz wyjechal.

A dziewczyny mam pytanie czy w ciazy mozna dotyjac, piescic piersi czy lepiej ich nie zaczepiac?

Dziewczyny, kocham Was za wasze pisanie w tym (i nie tylko tym) wątku :) Usmiałam się i chyba pytanie "a ręce umyłeś?" nigdy mnie nie opuści :D coś czuje, że jak mój zacznie coś działać, to nie będę mogła się powstrzymać. Hehehe.
Ależ mi humorek poprawiłyście :)

reklama
Do góry