reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

Hehehe... wyobrazam sobie jak milusia. W trakcie przytulanek do m, a rece umyles ? Hehe

Marika tylko w staniku przytulanki, bo lekko sie docisnie a z cyca leci, hehe i tu moje kolejne wyobrazenie jak juz prawie dochodze a moj m sie mlekiem dlawi hahaha

Co do przytulaskow to ja nibyc chce ale w rrakcie, czuje jak sie tam na dole napinam, tak jakbym sie bronila...nie wiem, ale to nie to czego bym chciala. No nic musimy dac rade, po porodzie przy pierwszym wcale nie chcialam, ale przy drugim zmienilam swoje podejscie ze wzgledu na m...bo ja tez nie lubie byc odpychana... a doznalam tego jak m byl zneczony a ja napalona jak nastolatka... hehe dla tego czasem nawet jak mi sie nie chce to prubuje.

reklama
.bo ja tez nie lubie byc odpychana... a doznalam tego jak m byl zneczony a ja napalona jak nastolatka... hehe dla tego czasem nawet jak mi sie nie chce to prubuje.
Hehe ja też wiem coś o tym, miałam tak samo. A jak zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne to było odwrotnie bo M do mnie lazł, a ja wiecznie nie chciałam :-D

To ja w takim razie erotomanka jestem :) jak tylko widzę mojego R po tyg mam ochotę go w progu zgwałcic!!! :-DJej jak by mi zabronili sexu uprawiać to wyschła bym jak woda w kałuży :-)W ciazy tak do 20 tyg mimo mdłości i tak sie działo nieźle hehe teraz troszkę spokojniej bo wiadomo brzuchalek jest duży i cieżko a poza tym R sie troche boi zeby coś sie nie stało . Az mi wstyd ze taka sexocholiczka jestem :sorry2:

Przed porodem tego nie miałam ale kiedy karmiłam to tylko stanik i w ogóle się dotknąć nie dałam za cyce... :-D mleko to aż chlustało ze mnie zwłaszcza na początku...

Milusia nie durne pytanie bo ja sama się nad tym zastanawiałam... :-p

Oj mój M to już w ogóle wyposzczony... :zawstydzona/y: ale przez szyjkę mamy zakaz... dopiero w grudniu powiedziałam mu ze będziemy mogli więc biedna chłopina czeka...

ja też ryję:)

mamuśki, w morde jeża:):):)

przez Was do niczego dziś nie doszło! aniani! bo jak meżulinda paluszkami ruszać zaczął, to od razu spytałam czy wyszorował aby i się rżać zaczęłam i po nastroju:)

Jeju, tak czytam o Was i czuję się cokolwiek dziwna. Tyle mi opowiadano, że seks w ciąży jest niesamowity, wszystko bardziej ukrwione itp. I co? I wcale tak u mnie nie jest. Orgazm niby miał być mocniejszy, niby niektóre kobiety dopiero w ciąży w ogóle doświadczają orgazmu, a u mnie jest taki mega wytłumiony, zupełnie nie taki sam. No i tam na dole jestem jakaś taka delikatniejsza i jakby bardziej spięta, więc z początku wprowadzenie członka powoduje dyskomfort. Zawsze lubiłam pieszczoty piersi a teraz ciągle słyszę, że w ciąży nie powinno się ich stymulować bo to może powodować przedwczesny poród, więc się boję. Teraz od 5 tygodni nic, bo się biję w kółko z infekcją i wygrać nie mogę, ale przez to wszystko i tak w ogóle się zniechęciłam i straciłam ochotę. Na szczęście mój gwałtowny spadek potrzeb zbiegł się ze spadkiem potrzeb męża, bo byłoby słabo.

reklama
Do góry