reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

Marika chyba wtedy to w staniku tylko...nie wyobrażam sobie zbliżenia a tu buch mlekiem w niego walnęło:-D:-D

Dziewczyny a mam takie pytanie,tylko nie wiem jak je zadać,,,
Bo chodzi mi o ingerencję że tak brzydko powiem paluszkami...:-D
czy w ciąży nie zagrożonej można (w sensie ze mąż) ingerować palcami tam w środku?Sory takie głupie pytanie ale nie wiedziałam jak do tego podejśc i jak zapytać,mam nadzieję ze rozumiecie o co mi chodzi..

reklama
Milusia aż się uśmiałam z tym mlekiem :-D
A co do paluszków, to pewnie ze można, przecież nie sięgają głęboko więc nic się nie stanie. Tylko wszystko musi być bardzo czyste, żeby infekcji nie złapać.

A czy jest jakaś mama długo karmiąca, zeby odpowiedzieć na moje pytanie????

hehe no przy karmieniu to jednak w staniku. ja pamiętam, że nawet nie dałam się mężowi do piersi dotknąć więc i tak zakryte były. już nie chodzi nawet o mleko tylko o to, że jednak przy karmieniu bez stanika nie wygodnie ;)
Milusia chyba można :p ale wyszorować dobrze paluszki !!! hehe

JA karmiłam nie długo. Minęło już ponad 5 lat ale dalej nie mogłam pogodzić się z dotykaniem piersi podczas zbliżenia. Jakoś tak mi zostało po karmieniu :baffled:

mi na szczęście to minęło po karmieniu ale teraz w ciąży znów tak jest ehh... jest nie dotykać i koniec.
ja karmiłam 6 miesięcy, potem miesiąc przerwy i zaszłam w ciążę, więc długo mąż się nie nacieszył rozochoconą żoną ;P

reklama
Do góry