reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

Marika chyba wtedy to w staniku tylko...nie wyobrażam sobie zbliżenia a tu buch mlekiem w niego walnęło:-D:-D

Dziewczyny a mam takie pytanie,tylko nie wiem jak je zadać,,,
Bo chodzi mi o ingerencję że tak brzydko powiem paluszkami...:-D
czy w ciąży nie zagrożonej można (w sensie ze mąż) ingerować palcami tam w środku?Sory takie głupie pytanie ale nie wiedziałam jak do tego podejśc i jak zapytać,mam nadzieję ze rozumiecie o co mi chodzi..

reklama
Milusia aż się uśmiałam z tym mlekiem :-D
A co do paluszków, to pewnie ze można, przecież nie sięgają głęboko więc nic się nie stanie. Tylko wszystko musi być bardzo czyste, żeby infekcji nie złapać.

A czy jest jakaś mama długo karmiąca, zeby odpowiedzieć na moje pytanie????

hehe no przy karmieniu to jednak w staniku. ja pamiętam, że nawet nie dałam się mężowi do piersi dotknąć więc i tak zakryte były. już nie chodzi nawet o mleko tylko o to, że jednak przy karmieniu bez stanika nie wygodnie ;)
Milusia chyba można :p ale wyszorować dobrze paluszki !!! hehe

JA karmiłam nie długo. Minęło już ponad 5 lat ale dalej nie mogłam pogodzić się z dotykaniem piersi podczas zbliżenia. Jakoś tak mi zostało po karmieniu :baffled:

mi na szczęście to minęło po karmieniu ale teraz w ciąży znów tak jest ehh... jest nie dotykać i koniec.
ja karmiłam 6 miesięcy, potem miesiąc przerwy i zaszłam w ciążę, więc długo mąż się nie nacieszył rozochoconą żoną ;P

reklama
Do góry