reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

mój się nie bał, jak mogliśmy...a teraz to strach duży. Ale staram się wychodzić inaczej na zapotrzebowanie, aczkolwiek za każdym razem podkreślam, jak wielki ma u mnie dług i że jak ja kiedyś sobie odbiorę....:)

reklama
Inomama dobrze, że to podkreślasz:-D, w swoim czasie się upomnisz:-D

Mój w pierwszej ciąży to dosłownie mnie do szału doprowadzał, najpierw się bał, że małej krzywdę zrobi, więc Go zabrałam na wizytę, lekarz dał zielone światło, wręcz nakazał mówiąc zadowolona mama=zadowolone dziecię. To potem stwierdził, że jak to? przy dziecku?:-D
Ale potem na szczęście już dał spokój swoim obawom.

Dziewczyny a do kiedy można baraszkować w łóżku, chodzi mi do ilu przed porodem??
JA w pierwszej ciąży, 2 tyg przed terminem, po stosunku dostałam całonocnych bolesnych skurczy. Później juz sie bałam, tydzień później samo się zaczęło i to już było to

Moj tez sie nie boi jak wie ze ja sie nie boje .. Gdy ja jestem pewna on mi ufa i juz... A jak czuje ze nie bardzo komfortowo mi i ze cos jest nie ta, to go bron boze nie wyganiam tylko tak jak inomama wyzej umiescila swoj wpis powiem tylko tyle ze odbiore i ja :) szkoda tylko ze kajetu nie zalozylam ale poki co zawsze dostaje "cos" w zamian generalnie oboje zadowoleni jestesmy...

bandytka jak to co jest?:(

a moj w pierwszej ciazy tez nei chcail luski stukac po glowie a w pologu zalowal ze w ciazy nei kozystal ;)haha :) teraz juz mu nic nei przeszkadza tym bardziej ze mamy zielone swiatelko ;):-D

Marika jak nie ma żadnych przeciwwskazań to można do samego końca :) w poprzedniej ciąży po 38 tyg to wręcz sama napastowałam męża żeby poród przyspieszyć. no i dopóki mi czop nie odszedł to codziennie go męczyłam ;P czyli to było 2 dni przed porodem

Hope: u nas zazwyczaj tak samo - ja zasypiam o 21 codziennie taka zmęczona jestem - dopiero w weekendy nadrabiamy jak się wyśpimy:-D a ogólnie chwilowo mam jakąś infekcję i tydzień zakazu póki na globulkach jestem...
Anisen: my w pierwszej mieliśmy zakaz od 22tc. do 36. - a po porodzie się długo cykałam czy już czy nie, więc byliśmy już "na głodzie" niezłym :-D

reklama
Marika jak nie ma żadnych przeciwwskazań to można do samego końca :) w poprzedniej ciąży po 38 tyg to wręcz sama napastowałam męża żeby poród przyspieszyć. no i dopóki mi czop nie odszedł to codziennie go męczyłam ;P czyli to było 2 dni przed porodem
A nie miałaś żadnych skurczy po tym. Ja jak dostałam tych całonocnych, normalnie chodziłam z bólu się zwijałam, zresztą wiecie, jak te bóle wyglądają od 24 do 6 rano to mi się odechciało. Nie wiem, jak będzie teraz bo wolałabym urodzić w styczniu :tak:

Do góry