reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

Inomama łącze się w bólu bo też mamy zakaz... pewnie dopiero w grudniu zaczniemy sobie szaleć żeby załapać się jeszcze przed połogiem :-D

Chęci moze i mam... ale na razie za bardzo się boję...

reklama
to witamy w klubie aniia :) Ja to od tego cholernego zapalenia pecherza to sie boje nawet pomyslec o tym...:baffled:

Kurcze u nas może i oboje byśmy chcieli, bo ciągle gadamy o tym, ale jak przychodzi co do czego to oboje zasypiamy snem kamiennym :zawstydzona/y:. Chyba za dużo ostatnio pracujemy. Wieczorem to dosłownie jeszcze dobrze do łóżka nie dojdę już śpię:zawstydzona/y:.

JA wcześniej miałam zakaz, teraz nie wiem, zapytam na wizycie pod koniec września. Męża nie ma, ochota jest i to spora, choć teraz coraz mniejsza. Pewne jak wróci, to też będę narzekać na libido.
A jak to jest z waszymi mężami, nie boją się, zeby krzywdy dzidziusiowi nie zrobić?? Wiem, że wielu mężczyzn ma obawy

reklama
mój jakos tak sie nie bał ;) w pierwszej od 22 tygodnia mieliśmy zakaz aż do 37 tygodnia. Ale wcześniej sie nie bał. W drugiej ciązy poszalaliśmy a mimo to mały wywoływany po terminie oksy ;) teraz mozemy ( pytałam gina) i korzystamy. J tylko uważa zeby mi sie np na brzuchu nie oprzeć albo nie polozyć ;) troszke też zmieniliśy pozycje zeby mi było wygodniej :))

Do góry