reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
Hahaha nie ma szans :zawstydzona/y: W każdym bądź razie chodzę dzisiaj cały dzień naładowana takimi endorfinami ze mimo mojej niechęci poproszę dzisiaj męża o powtórkę - zresztą on sam już o tym gada :-D

Hehehe :) No pieknie fifka!!! :) A ja moge narazie tylko pomarzyc ;p Po pierwsze z libido problem nadal...a po drugie nie odwaze sie przy tej mojej infekcji pecherza :(
Ale pomarzyc dobra rzecz :) ;p

U mnie libido bardzo wysokie. Tylko co z tego jak męża nie ma:-p. Ostatnio to aż wciąż mi się coś śni. Wspaniały jest ten 2 trymestr

inomama
zabronił a dlaczego,jakas infekcja czy bole?
Ja to kurcze nie wiem,tle slyszalam ze w 2 trymestre wszystko sie normuje a ja mam blokade jakąś,na dodatek wszystko mnie szczypie nie jest wygodnie,,nie potrafie sie wyluzowac a kurcze mam pozwolenie nate sprawy od gin.

W pt. Wieczorem po powrocie z nowego mieszkania szczesliwi juz wykompani lezymy filmik leci Moj mezczyzna zaczyna sie do mnie kokosic ze tak powiem no ja rozochocona odpowiadam grzecznie zalotnie.. Trwa to chwile i nagggle BEEEM GROM Z JASNEGO NIEBA!!! I mowie zapomnialam vanisha do dywanow !!! Biedny zbladl wstal poszedl do lodowki napil sie soku wzial ciastko i wrocil ale go ladnie przeprosilaM ot takie moje faux pas :) ale wszystko dobrze sie skonczylo :)

reklama
Inomama u mnie libido wróciło ze zdwojoną siłą ;) tylko często niestety zmęczenie jest jeszcze większe
kochana, po porodzie nadrobicie wszystko, a teraz wasza córeczka najważniejsza :)
Pustiszi, ale olśnienia dostałaś ;)

Do góry