reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
Robi się tu już niesmacznie... Niech Kajtek robi jak uważa... życie jeszcze nakopie ją w d... i wtedy zobaczy ze życie, wychowanie dzieci i utrzymanie się SAMEMU nie jest takie prostę...

To może ja zacznę...
Za dużo tego libido mi zabrałyście ostatnio dziewczyny:szok:
Miałam ja sobie chcicę. Ale jakąś pierdółką mnie mój Ropuch wkurzył i poszła sama się kochać ta chcica... libido poleciało na łeb na szyję i miałam kilka dni wyjętych z życiorysu pod tytułem "nie waż się mnie tknąć"

salli no nie wierze :p oby libido szybko do normy wrocilo.

ja jakos libido mam ale zasypiam szybciej niz m do wyrka wejdzie. duzo snu potrzebuje i nic na to nie poradze.

Więcej sobie tu czytam niż piszę ale też mam nadzieję że temat kajtkowy został zamknięty, wszystko to jakoś tak mi się nie klei;-)

Kurczę ja z tym libido też mam tak jakbym go nie miała... Chociaż jak ostatnio prawie zgwałciłam rano męża to jeszcze przez 3 dni mu banan z twarzy nie schodził:-D

Heh... mój mąż po ostatniej naszej rozmowie bardzo się stara... pomaga mi... zajmuję się więcej małym i mnie bardzo odciąża... ah... a ja mam wyrzuty sumienia ze dalej mam z tym problem i mam straszne opory przed tym żeby się przymusić... ale nie chce zeby się zniechęcił :baffled:

reklama
Przed chwilą odkryłam swój punkt G na... karku :D Mariusz pomasował mnie i mam taki punkt na szyi, że jak się go poprzecznie pomasuje nieco mocniej to ojjeejusiu, ciarki!

Do góry