reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymnie po ciąży

dobranocka napiszesz jakiej firmy masz ten mikroskop i jak długo go używasz?

Ostatnia edycja:
reklama
U nas były 3 próby i jest do dupy.Boli jak cholera.Na więcej prób nie mam ochoty.

A próbowaliście z tym żelem Durexa? Dużo, dużo, dużo żelu i będzie dobrze. Dla rozluźnienia stresiku lampka wina. Ja też się strasznie bałam i baaardzo bolało za pierwszym i drugim razem. Tym razem było super.

malutka o jak ja Cie dawno nie czytałam :-)

a co do zbliżeń: mnie też na początku bolało, ale bardzo pomaga dłuższa gra wstępna i żel intymny albo wazelina. Mo gin powiedział że po ciąży kobieta może mieć problemy z nawilżeniem przez co stosunki moga być bardzo bolesne. I zanim się to wszystko unormuje (a unormuje się dopiero po kilku @) to doradza nawilżanie właśnie wazeliną :tak:

No u mnie też bez żelu to nie ma mowy. My stosujemy K-Y Jelly z Johnsona - polecam :-) Bezzapachowy, nie podrażnia i w ogóle super jest :-)

No bez żelu to w ogóle bym nie próbowała :tak:
Alicja, nie bardzo mam czas na BB. Mały ostatnio strasznie marudny. Wątku głównego praktycznie nie czytam a tematyczne pobieżnie. Niestety.

No bez żelu to w ogóle bym nie próbowała :tak:
Alicja, nie bardzo mam czas na BB. Mały ostatnio strasznie marudny. Wątku głównego praktycznie nie czytam a tematyczne pobieżnie. Niestety.

Kochana ja jak postanowilam ze dzis bedzie ssss to małż sie tylko zbliżył i czułam,że mnie boli ehhh . Postanowiłam odciągnąc mleko , winko, zabawa na rozluznienie czyli GW (gra wstępna) i było cudownie :) i bez żelu . Myślę,ze wiele zależy od stanu umysłu. No własnie i Ciebie brakuje dawno Cie nie było...

Boże dziś stanęłam na wagę. W ciągu trzech miesięcy stosowania NuvaRing przytyłam 13kg...
Ja przez całą ciążę nie ważyłam tyle co teraz...:(

A ja wczoraj rano nie wytrzymalam i musialam swojego malzonka "zmolestowac" :-D Mimo ze to "niepedagogiczne", hehehe, ale coz... Obudzilam sie wczesniej i jakos sie na niczym innym nie moglam skupic. Ale stwierdzam, ze to niezly sposob na zmotywowanie go do wstawania szybciej, hahahaha. Zazwyczaj sie zbiera z 20 minut, a tym razem w pare sekund byl na nogach i gotowy do dzialania! :-D
Musze tak czesciej robic.

reklama
Elizabennett no,to widzę,że u Was powoli wszystko wraca do normy,cieszę sie,że juz ok.:).A przez to,że nie pojawiłas sie w dzień ,to nikt ci nie mógł pogratulowac suwaczka,co niniejszym czynię- wielkie buziaki dla Adasia:)****

Do góry