reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymnie po ciąży

raz w akademiku, weszła kierowniczka hahaha ale bylismy pod koldra i nic nie widziala dzieki bogu.... chyba bym umarla.
hehehheehe to byly czasy

o Matko.. :-) przypomniałaś mi : do nas kiedyś chciała wleźć kobita z dyżurki bo mój M. klucz od pralni miał..bosz..całe szczęście że drzwi zamknął bo byłby niezły wstyd..mieliśmy taką głupawkę żeby wszystkie meble "ochrzcić".. Jezu jakie kiedyś głupie pomysły sie miało :-p

reklama
hehehe:D
a tak apropos moich problemow to ostatnio po dluuuuuugiej grze wstepnej nie moglam, bo taaaaki bol, ze nie ma szans, a teraz w tej lazience od razu siup i nic nie boli.... ja nie wiem od czego to zalezy, ale poblem w glowie chyba siedzi, bo widocznie fizycznie ok wszystko

ajjjj fajne tematy wspomnieniowe weszly:D to moze konkurs na najdziwniejsze miejsce na kizia mizia:D hehehe
zgwalicic musze A. koniecznie jutro jak maly usnie;p

srtip i to własnie miałam Ci pisac,zebys nie myślała ,że boli. ja tak miałam. A kiedys męzuś z zaskoczenia i co i było cudownie
Jeśli chodzi o kizia mizia hmmmmmmmmmmm to byłko troche tego i widac,ze u Ciebie było git bo poszłaś grubo hehe

A to moj ulubiony watek!!!:) Tak Was czytalam to sobie myslalam ze ze mna to cos nie tak chyba;p cala ciaze mialam ochote na seks,po ciazy tez nie wyczekalismy tyle ile trzeba :-D bylam lekko rozcinana ale nic mnie nie bolalo ani razu,za pierwszym razem tylko prawei nic nie czulam ale teraz juz wszystko jest jak dawnej...Tylko ja mam czesciej ochote niz Moj Tomek i zadne zmeczenie mi nie straszne wtedy..

reklama
A co jest nie tak...?

cisnienie którego nigdy nie miałam i z nim walcze białkomocz. nefrolog powiedziała ze powinno wrocic do normy ale nad druga ciaza mam sie zastanowic bo z góry wiadomo bedzie to ciaza wysokiego ryzyka dla obu stron.
A i tak narazie nie mysle o drugim bo jedna nacieszyc sie nie moge. Przede wszsytkim to tez musze wkoncu poukładac sobie zycie z mezem. Od tego zaczne.
heh ja tez podczas ciazy sobie nie szczedziłam. Generalnie lecielismy do 8 miesiaca. Po ciazy nie wiem nie mam z kim.

Do góry