mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Kilka? a nie przypadkiem jedna ?heh wracając do kolejnych ciąż to na wrześniówkach jest już kilka zaciążonych na nowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kilka? a nie przypadkiem jedna ?heh wracając do kolejnych ciąż to na wrześniówkach jest już kilka zaciążonych na nowo
cisnienie którego nigdy nie miałam i z nim walcze białkomocz. nefrolog powiedziała ze powinno wrocic do normy ale nad druga ciaza mam sie zastanowic bo z góry wiadomo bedzie to ciaza wysokiego ryzyka dla obu stron.
A i tak narazie nie mysle o drugim bo jedna nacieszyc sie nie moge. Przede wszsytkim to tez musze wkoncu poukładac sobie zycie z mezem. Od tego zaczne.
heh ja tez podczas ciazy sobie nie szczedziłam. Generalnie lecielismy do 8 miesiaca. Po ciazy nie wiem nie mam z kim.
Dawidowe, jak Twój M. przyleci to z tęsknoty za jednym strzałem piątkę machnie ))))))))))))
Czekam na wieści czy udało się z dokumentami...!