reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymnie po ciąży

reklama
Ja to kiedyś chciałam mieć nawet trójkę dzieci, ale niestety w dzisiejszych czasach rzadko kto decyduje się na to świadomie (oczywiście ze względów finansowych). Dwójeczkę pociech już mam, a gdyby kiedyś przypadkowo przytrafiło się nam trzecie, to nie byłabym bardzo nieszczęśliwa ;-)

ja bym chciala 2 a moze i 3, ale nie wiem co z nastepnym porodem przy tym uczuleniu na szwu i jak mnie zszyja od srodka. gin kazal przyjsc zanim zaczne sie starac.
a ja ostatnio zaciagnelam mena na szybki numerek do lazienki heheheheh super bylo;p:-D i od razu lepsza atmosfera;p:cool2:

Strip super ;-)
Ja się nigdy nie odważyłam na taki spontan, a szkoda. Mój mąż by chyba ze zdziwienia padł w tej łazience haha

kochana, ja to wole tak niz dlugie przytulanki wieczorne. kiedys z A. w toalecie kinowej zaszalelismy i wogole mnie takie cos kreci;p

i w bramie na murku........ale wtedy strasznie pupe pozdzierałam :D:D:D
hehehehe
dobrze, że jestem anonimowa tutaj bo bym chyba padła ze wstydu ;p:-D

Strip a przyłapał Was ktoś kiedyś ? Ciekawe jak to będzie jak dzieciaki będą już większe i zaczną kumać o co chodzi. Wtedy trzeba się chyba ukrywać hehe

reklama
raz w akademiku, weszła kierowniczka hahaha ale bylismy pod koldra i nic nie widziala dzieki bogu.... chyba bym umarla.
hehehheehe to byly czasy

Do góry