reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymnie po ciąży

reklama
Ja wiedziałam koło 5lutego chyba. A 15lutego miałam pierwsze USG na którym było widać plamkę jeszcze bez własnego serduszka.

DOBRANOCKA-z wyboru,gdy się dowiedzieliśmy że jestem w ciąży to mąż się bał,że coś może się dziecku stać i strach o malucha był większy i z przytulanek nic nie wychodziło:tak:

Ja wiedziałam koło 5lutego chyba. A 15lutego miałam pierwsze USG na którym było widać plamkę jeszcze bez własnego serduszka.

my zmajstrowaliśmy małego właśnie 5 lutego a test zrobiłam ok.25-26 lutego jak nie dostałam okresu, a następnego dnia poleciałam do gin to mi powiedziała że tak wcześnie to się jeszcze nie przychodzi :/ I też mamy usg z taką okrągłą plamką, chyba w 5 czy 6 tyg. ciąży bo miałam jakieś plamienia :/

DOBRANOCKA-z wyboru,gdy się dowiedzieliśmy że jestem w ciąży to mąż się bał,że coś może się dziecku stać i strach o malucha był większy i z przytulanek nic nie wychodziło:tak:

mój też się bał, ale na początku jeszcze jak nic nie było po mnie widać to się kochaliśmy a gdzieś tak od połowy ciąży jak brzuszek się powiększał to już nie :/ ale teraz nadrabiamy ;)))

szkoda mi ze mała tak rosnie i juz coraz mniej taka bezbronna ale jakos nie czuje potrzeby drugiego dziecka. Dodatkowo dla zrowia nie powinnam drugie miec.

reklama
Do góry