dobranocka
podwójna październikówka!
Oj już tu było SPORO na ten temat hehehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jejku Wy myślicie już o kolejnych maluszkach? My chcemy poczekać przynajmniej aż mała skończy roczek. Chce się nią w pełni "nacieszyć" dać jej z siebie maksymalnie jak najwięcej. Poza tym podobno po cesarce bezpieczniej jest odczekać dwa lata do następnego porodu. Chciałabym urodzić drugie dzieciatko jak już Isia bedzie w miarę samodzielna, żebym nie miała poczucia że robię coś kosztem czegoś...chociaż to pewnie nieuniknione. Chociaż jak wspominam małżowi o kolejnych dzieciach to on mówi : nigdy w życiu! ale jemu chodzi o nasze warunki lokalowe bo już teraz w kawalerce jest nam ciasno..ale jak uda się nam zdobyć coś większego i mała podrośnie to nie ma czy on chce czy nie, rzucę się na niego i tyle
To co mój gino jest inny, że powiedział żeby tylko pół roku od cc odczekać? Czy może tak zajefajnie mnie zszyli?
Kurcze dziewczyny jak was czytam to mam wrażenie ze z nami coś jest nie tak:-) - tj. my z mezem jeszcze nie spróbowaliśmy po porodzie:-(, miałam CC wiec nic mi na dole nie dokucza, ALE jakoś tak się składa ze nie mamy kiedy, jak i gdzie :-(- a wy już o kolejnych ciążach piszecie:-). My juz nie robimy tego od 8 miesiecy:-(. Tak wiec czekamy na sposobnosc, chociaz coraz bardziej sie boje tego jak to bedzie, bo nie czuje sie juz zbytnio ładna.Została mi oponka flakowata, i niby wróciłam do swojej wagi sprzed ciazy ale w spodnie sie nie mieszczę :-(.