reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymnie po ciąży

Fioletowy Durex rewelacja. Jak brałam piguły to bez niego miałam masakre.
Wogóle to u mnie z seksem jest tak, że apetyt rośnie w miare jedzenia. Tak po prawdzie to na ten "pierwszy raz" po porodzie skusiłam się tylko dlatego, że żal mi było męża, tymbardziej że my od połowy ciąży mieliśmy zakaz.
Szkoda mi było biedaka ;-)
No, ale było tak fajnie że teraz podsumowując jest lepiej niż przed porodem :-)
Natolin, a może trochę alko przed i jakoś się znieczulisz i rozluźnisz ?

reklama
Roxanka gratulacje;) U nas też jest już po;) Bałam się strasznie, bo jakoś strasznie sucho się tam czuję. Ale zrobiliśmy nastrój, świeczki, masaż i muzyka relaksacyjna;) wyluzowałam się i jakoś poszło haha;)

Uuuuu... nawet przy kucaniu?? A może to od hemoroidów...? Zrobili Ci z d... jesień średniowiecza :( należy Ci się medal za to co znosisz...!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja powinnam chyba do seksuologa isc ;p
mnie boli bardzo nie wiem czemu.... :( nawet z zelem masakra ostatnio nie dochodzi doniczego bo ja czuje taki bol, ze nie ma szans.lekarz badal mowil, ze ok. wiec nie wiem co jest.martwi mnie to...

Dziewczyny, które biorą piguły z odstawieniem na 7dni. W którym dniu pojawia się u Was krwawienie?

ja w piatek wieczorem biore ostania tabletke z listka (własnie dzis) to dostaje we wtorek koło 12 w piatek juz nie ma nic. Słyszałam od gin ze mozna brat dwa listki bez przerwy a potem tydzien wolnego i tak zaczne robic ale dopiero jak bede miała meza pod reka. W zasadzie zastanawiam sie czy teraz nie odstawic dopoki nie zobacze biletu lotniczego.

Trochę mnie uspokoiłaś. Ostatnio odstawiłam we wtorek koło 20:30 krążek to w piątek pojawiło się krwawienie. Teraz odstawiłam we wtorek o 21:30 czyli godzinę później i krwawienia niet... Piszę, że do trzeciej doby powinno się pojawić. Już mi schizy po głowie chodzą:p

reklama
Jakie schizy Madline?
U nas na mikroskopie pojawiła się mega paprotka więc z przytulaniem zaszaleliśmy - moze się uda... hihihi! :-)

Do góry