reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Interpretacja wyników beta HCG

Jesteś w ciąży [emoji4] po 48h zrób przyrost czu wzrasta prawidłowo.
P. S skasuj swoje dane ze zdjęcia, bo ktoś może wykorzystać
Dzięki nie pomyślałam o tym 🙈🙈 zestresowałam się bo niby to początek ciąży i naczytałam się różnych rzeczy bo nie wiem jak odczytywać ten wynik

reklama
Ostatnią miesiączkę miałam 5.07 ,w kalendarzyku pokazuje mi 15 dni spóźnienia, testy wychodzą pozytywnie ...współżyłam 17/18.07
Trochę niską ta beta jak na wiek ciąży z miesiączki i datę współżycia. Wiesz kiedy była owulacja? Współżyła w późniejszym czasie?
Z ostatniej miesiączki wychodzi dzisiaj 6+4, a beta niewielka jak krótko po implantacji.. najlepiej powtórz po 48h i sprawdź przyrost.

Trochę niską ta beta jak na wiek ciąży z miesiączki i datę współżycia. Wiesz kiedy była owulacja? Współżyła w późniejszym czasie?
Z ostatniej miesiączki wychodzi dzisiaj 6+4, a beta niewielka jak krótko po implantacji.. najlepiej powtórz po 48h i sprawdź przyrost.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ja te badanie robiłam około 2 tyg temu, nie znam się na tym dopiero skonczylam 18 lat.Dzisiaj zrobię kolejne, więc odrazu zapytam jaki powinien być wynik, jeśli wszystko byłoby w porządku?

Do góry