jasani
Fanka BB :)
Skotroluj może jeszcze raz betę.Sama nie wiem co mam o tym myśleć
W sobotę idę na badania
I będę się po prostu obserwować
W razie jakichś niepokojących objawów będę dzwonić do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skotroluj może jeszcze raz betę.Sama nie wiem co mam o tym myśleć
W sobotę idę na badania
I będę się po prostu obserwować
W razie jakichś niepokojących objawów będę dzwonić do lekarza
Przecież beta tutaj wszystko wyjaśni !nie czekaj na nic tylko idź rób dobrze dziewczyny piszą.Jeżeli chodzi o lekarza u którego byłam to jeden z lepszych w moim mieście
Polecany przez wiele kobiet
Z dobrymi opiniami i raczej nie wydaje mi się że mógłby się mylić.
Poszłam z nastawieniem że już nic się nie da zrobić i teraz już mam mętlik w głowie.
Zaczęłam czytać o tych pseudo pęcherzykach i znów się stresuje.
Chyba po prostu zrobię te badania które zlecil lekarz i poczekam na USG za 2 tyg.
A w razie gdyby coś się działo będę do niego dzwonić albo od razu na SOR gdyby pojawiło się krwawienie.
I odstawie internet gdzieś na bok żeby bardziej nie nabijać sobie głowy.
Na nic się nie nastawiam, co ma być to będzie.
Przecież beta tutaj wszystko wyjaśni !nie czekaj na nic tylko idź rób dobrze dziewczyny piszą.
Jedna rzecz Ci powiem... Czytam różne fora i o invitro i różne cuda wianki jedno co tutaj zauważyłam,choćby nie wiem jaki chwalony lekarz był ale może się mylić.(oczywiście nie twierdzę że tak jest teraz)
Kobiety które miały spadki bądź problemy z beta wiedzą na prawdę duuuuzo...
Zacznij od bety ona mówi wszystko o ciąży na tak wczesnym etapie,no chyba że chcesz żyć w niepewności przez 2tyg.
Powinnaś po tyg mieć już wizytę jeżeli sytuacja tak jest nie pewna
Przy takiej becie o której ty piszesz (poczytaj sobie )nie widać jeszcze pęcherzyka.Przecież beta tutaj wszystko wyjaśni !nie czekaj na nic tylko idź rób dobrze dziewczyny piszą.
Jedna rzecz Ci powiem... Czytam różne fora i o invitro i różne cuda wianki jedno co tutaj zauważyłam,choćby nie wiem jaki chwalony lekarz był ale może się mylić.(oczywiście nie twierdzę że tak jest teraz)
Kobiety które miały spadki bądź problemy z beta wiedzą na prawdę duuuuzo...
Zacznij od bety ona mówi wszystko o ciąży na tak wczesnym etapie,no chyba że chcesz żyć w niepewności przez 2tyg.
Powinnaś po tyg mieć już wizytę jeżeli sytuacja tak jest nie pewna
Jeżeli chodzi o lekarza u którego byłam to jeden z lepszych w moim mieście
Autorko co u ciebie??Jeżeli chodzi o lekarza u którego byłam to jeden z lepszych w moim mieście
Poszłam z nastawieniem że już nic się nie da zrobić i teraz już mam mętlik w głowie.
Zaczęłam czytać o tych pseudo pęcherzykach i znów się stresuje.
Chyba po prostu zrobię te badania które zlecil lekarz i poczekam na USG za 2 tyg.
A w razie gdyby coś się działo będę do niego dzwonić albo od razu na SOR gdyby pojawiło się krwawienie.
I odstawie internet gdzieś na bok żeby bardziej nie nabijać sobie głowy.
Na nic się nie nastawiam, co ma być to będzie.