reklama
Madame JS
Fanka BB :)
A z ciekawości, jakie miałaś wyniki? I jaki pęcherzyk? Czym byłaś stymulowana?Hej dziewczyny. Ja dzis bylam na monitoringu. Mam jeden pęcherzyk w lewym jajniku. Mialam pobrana krew na progesteron estradiol i lh, wyniki sa ok. We wtorek o 24 mam wziac ovitrelle a w czwartek o 12 mam pierwsza inseminacje takze zaczynam przygodę ze stresem,czekaniem i odliczaniem
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Nie bylam stymulowana. Ogolnie miesiac temu poszlismy do kliniki na pierwsza wizyte. Sama z siebie wczesniej zrobilam drożność i wszystkie hormony swoje i męża, maz zrobil tez badanie nasienia+wiązanie z hialuronianem+dna plemników wiec wszystkie badania mielismy. I pani doktor ze raczej inseminacja albo in vitro. Dzis rano bylam na wizycie, pęcherzyk 14mm i kilka malutkich, mialam zrobic krew. Po 3 godzinach doktor zadzwoniła ze bardzo ladne wyniki i ze czwartek inseminacja. Nie znam wyników, na wizycie zapytamA z ciekawości, jakie miałaś wyniki? I jaki pęcherzyk? Czym byłaś stymulowana?
Karolaajn
Zaangażowana w BB
A ktora to inseminacja?Dziewczyny, beta 2,49 w 11 dniu po IUI. Nie mam już na to sił
marzycielko
Wiesz mniej więcej ile pieniędzy potrzeba do całej procedury?Hej kochane, miałam odezwać się od czasu do czasu, tak więc w poniedziałek zaczynam stymulację do ivf, wierzę w Was bardzo mocno , ze Wam się uda I nie będziecie przechodziły niepotrzebnie ten stres.... Ale jeśli któraś bedzie chciała się dowiedzieć co nieco o kosztach i całej procedurze piszcie śmiało, buziaczki
Madame JS
Wiesz mniej więcej ile pieniędzy potrzeba do całej procedury?
Cennik | TFP Fertility Vitrolive
Koszty leczenia w TFP - cennik - Zadzwoń Teraz i porozmawiaj z konsultantem!
tfp-fertility.com
In vitro cena - Ile kosztuje zapłodnienie in vitro? - Klinika Bocian
Ile kosztuje zapłodnienie in vitro w Klinice Bocian? Cena leczenia zależy od wielu czynników. Zobacz cennik i porównaj przykładowe kosztorysy naszych pacjentów.
klinikabocian.pl
Serduszkowelove
Zależy jaki program wybierzesz , ja z mężem badamy zarodki dodatkowo więc dokładamy że swoich około 14k , 5k dopłaca nam GdańskWiesz mniej więcej ile pieniędzy potrzeba do całej procedury?
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Ja byłam dzisiaj w klinice pęcherzyk 18mm w Środę jade zobaczyć jak tam i czwartek lub Piątek insyminacja , chyba ze pęcherzyk zrobi psikus i peknie w środę to wtedy zmiejsca ife . Nasienie mamy bardzo wzorowe jak i moje badania tez , całkowicie zdrowi i brak ciąży. Jak u Ciebie Beta ?Hej, ja miałam stymulowany 3 razy i również nic. W tym miesiącu odpuściliśmy sobie inseminacje, lecz Lamette na stymulację wzięłam bo jeszcze nie wiedzieliśmy czy podejdziemy czy nie, dużo problemów na nas spłynęło i w tym miesiącu nie pojechaliśmy. Dzisiaj jestem 10 dni po owulacji, zrobiłam test i słaba kreska się pojawiła poczekam do 14 dni po i wtedy zrobię betę.
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Ja byłam nie dawno Invimed i nie pojadę tam nigdy więcej. Byłam dzisiaj z mężem w Opolu w klinice wgl mega podejście, lekarz do mojego męża że ma bardzo dobre a wręcz rzadko spotykane tak dobre nasienie , u mnie tez bardzo dobre wyniki . Dzisiaj miałam pęcherzyk 18 mm w Środę jedziemy zobaczyć co i jak , Czwartek lub Piątek insyminacja , chyba ze tak jak Pan doktor powiedział jakby jajnik w środę zrobił nam psikusa to z miejsca mam inseminacje. Ja Ci powiem ze ja juz nie wiem od czego to zależy, człowiek zdrowy nic mu nie dolega a nie ma ciąży. Jak sprawy się mają?Za 1 razem bolał mnie brzuch przez kilka dni po, za drugim pobolewał mnie już od stymulacji i potem też miałam skurcze cały czas. W tym miesiącu kompletnie nic mi nie dolega.
Dzisiaj miałam na dwóch nie pękniętych pęcherzykach, wczoraj o 7 robiłam zastrzyk.
Gdzie się leczysz we Wrocławiu? Bo ja w Invimed.
reklama
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Dawaj znac, ja mam 1 inseminacje w czwartekJa byłam nie dawno Invimed i nie pojadę tam nigdy więcej. Byłam dzisiaj z mężem w Opolu w klinice wgl mega podejście, lekarz do mojego męża że ma bardzo dobre a wręcz rzadko spotykane tak dobre nasienie , u mnie tez bardzo dobre wyniki . Dzisiaj miałam pęcherzyk 18 mm w Środę jedziemy zobaczyć co i jak , Czwartek lub Piątek insyminacja , chyba ze tak jak Pan doktor powiedział jakby jajnik w środę zrobił nam psikusa to z miejsca mam inseminacje. Ja Ci powiem ze ja juz nie wiem od czego to zależy, człowiek zdrowy nic mu nie dolega a nie ma ciąży. Jak sprawy się mają?
Podziel się: