reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Ja tez mam12dc 🥰ja wczoraj byłam i mialam 18 mm 😀 jutro mam wizytę zobaczymy co powie ❤ tez u was wszystko okej z wynikami ?
Ja dzis o polnocy mam wziac ovitrelle i w czwartek inseminacja. Pytalam czy przyjsc dzien, dwa dni wczesniej zobaczyc to ginekolog: nie bo po wynikach i pęcherzyku widac ze czwartek to idealny czas. Zobaczymy😌 maz ma słabe nasienie a ja endometriozę prawdopodobnie bo mam dwie torbiele w jajniku, niby male ale przeszkadzają w zajściu 🤨

Ja dzis o polnocy mam wziac ovitrelle i w czwartek inseminacja. Pytalam czy przyjsc dzien, dwa dni wczesniej zobaczyc to ginekolog: nie bo po wynikach i pęcherzyku widac ze czwartek to idealny czas. Zobaczymy😌 maz ma słabe nasienie a ja endometriozę prawdopodobnie bo mam dwie torbiele w jajniku, niby male ale przeszkadzają w zajęciach

Ja jutro zobaczę co powie ginekolog, o jej to współczuję. U nas wszystko dobrze . Ciąży brak , wiec ja juz tez jakos nie nastawiam się mega na to , po prostu dziwne czasu sa Ci którzy chcą to nie maja . Długo się staracie ?

dziękuję, prawie mąż ma kiepska morfologię więc naturalnie raczej nie mamy szans. Ja mam 11 letnia córkę więc moje instynkty są zaspokojone. Mąż bezdzietny i bardzo pragnie.
Uda się i wam , to jest nie sprawiedliwe że Ci którzy pragną to nie maja . Ja wczoraj d9nginekologa tez z pytanie dlaczego tak jest skoro ktoś jest zdrowy a nie ma dziecka dlaczego....

Uda się i wam , to jest nie sprawiedliwe że Ci którzy pragną to nie maja . Ja wczoraj d9nginekologa tez z pytanie dlaczego tak jest skoro ktoś jest zdrowy a nie ma dziecka dlaczego....
osobicie znam pare ktora jest super zdrowa a nawet iui im nie pomoglo, dopiero drugi proba iv spelnila ich marzenie
macie racje, zycie jest nie sprawiedliwe patologia ma gromadę dzieci a normalne pary nie moga miec nawet jednego :( u nas jest slaba morfologia, jestem po trzech nieudanych iui i na chwile obecna nie wiem co bedziemy dalej robic, klinika proponuje in vitro ale na chwile obecna nie stac nas na to :(

osobicie znam pare ktora jest super zdrowa a nawet iui im nie pomoglo, dopiero drugi proba iv spelnila ich marzenie
macie racje, zycie jest nie sprawiedliwe patologia ma gromadę dzieci a normalne pary nie moga miec nawet jednego :( u nas jest slaba morfologia, jestem po trzech nieudanych iui i na chwile obecna nie wiem co bedziemy dalej robic, klinika proponuje in vitro ale na chwile obecna nie stac nas na to :(
Dużo takich par jest , niestety nasz kochany rząd nie wspiera małżeństw które pragną mieć dzieci , in vitro koszty bardzo wysokie

reklama
Ja byłam dzisiaj w klinice pęcherzyk 18mm w Środę jade zobaczyć jak tam i czwartek lub Piątek insyminacja , chyba ze pęcherzyk zrobi psikus i peknie w środę to wtedy zmiejsca ife . Nasienie mamy bardzo wzorowe jak i moje badania tez , całkowicie zdrowi i brak ciąży. Jak u Ciebie Beta ?
Właśnie dzisiaj zrobiłam czekam na wynik 😁

Do góry