Karolaajn
Zaangażowana w BB
12dc w 9 bylam na monitoringu i byl pęcherzyk chyba 14mmJa sama nie wiem co myśleć, mój tez do mnie ze mamy wierzyć że się uda . Który masz dzien cyklu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12dc w 9 bylam na monitoringu i byl pęcherzyk chyba 14mmJa sama nie wiem co myśleć, mój tez do mnie ze mamy wierzyć że się uda . Który masz dzien cyklu ?
Ja tez mam12dc ja wczoraj byłam i mialam 18 mm jutro mam wizytę zobaczymy co powie ❤ tez u was wszystko okej z wynikami ?12dc w 9 bylam na monitoringu i byl pęcherzyk chyba 14mm
Ja dzis o polnocy mam wziac ovitrelle i w czwartek inseminacja. Pytalam czy przyjsc dzien, dwa dni wczesniej zobaczyc to ginekolog: nie bo po wynikach i pęcherzyku widac ze czwartek to idealny czas. Zobaczymy maz ma słabe nasienie a ja endometriozę prawdopodobnie bo mam dwie torbiele w jajniku, niby male ale przeszkadzają w zajściuJa tez mam12dc ja wczoraj byłam i mialam 18 mm jutro mam wizytę zobaczymy co powie ❤ tez u was wszystko okej z wynikami ?
Ja dzis o polnocy mam wziac ovitrelle i w czwartek inseminacja. Pytalam czy przyjsc dzien, dwa dni wczesniej zobaczyc to ginekolog: nie bo po wynikach i pęcherzyku widac ze czwartek to idealny czas. Zobaczymy maz ma słabe nasienie a ja endometriozę prawdopodobnie bo mam dwie torbiele w jajniku, niby male ale przeszkadzają w zajęciach
dziękuję, prawie mąż ma kiepska morfologię więc naturalnie raczej nie mamy szans. Ja mam 11 letnia córkę więc moje instynkty są zaspokojone. Mąż bezdzietny i bardzo pragnie.Tez bym tam zrobilaobyś z podrozy poślubnej wrocila powodzenia!
Uda się i wam , to jest nie sprawiedliwe że Ci którzy pragną to nie maja . Ja wczoraj d9nginekologa tez z pytanie dlaczego tak jest skoro ktoś jest zdrowy a nie ma dziecka dlaczego....dziękuję, prawie mąż ma kiepska morfologię więc naturalnie raczej nie mamy szans. Ja mam 11 letnia córkę więc moje instynkty są zaspokojone. Mąż bezdzietny i bardzo pragnie.
osobicie znam pare ktora jest super zdrowa a nawet iui im nie pomoglo, dopiero drugi proba iv spelnila ich marzenieUda się i wam , to jest nie sprawiedliwe że Ci którzy pragną to nie maja . Ja wczoraj d9nginekologa tez z pytanie dlaczego tak jest skoro ktoś jest zdrowy a nie ma dziecka dlaczego....
Dużo takich par jest , niestety nasz kochany rząd nie wspiera małżeństw które pragną mieć dzieci , in vitro koszty bardzo wysokieosobicie znam pare ktora jest super zdrowa a nawet iui im nie pomoglo, dopiero drugi proba iv spelnila ich marzenie
macie racje, zycie jest nie sprawiedliwe patologia ma gromadę dzieci a normalne pary nie moga miec nawet jednego u nas jest slaba morfologia, jestem po trzech nieudanych iui i na chwile obecna nie wiem co bedziemy dalej robic, klinika proponuje in vitro ale na chwile obecna nie stac nas na to
Właśnie dzisiaj zrobiłam czekam na wynikJa byłam dzisiaj w klinice pęcherzyk 18mm w Środę jade zobaczyć jak tam i czwartek lub Piątek insyminacja , chyba ze pęcherzyk zrobi psikus i peknie w środę to wtedy zmiejsca ife . Nasienie mamy bardzo wzorowe jak i moje badania tez , całkowicie zdrowi i brak ciąży. Jak u Ciebie Beta ?