Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Dawaj znac, ja mam 1 inseminacje w czwartek
Dam dam , ooo będzie razem przez to przechodzić. Jak samopoczucie ?Dawaj znac, ja mam 1 inseminacje w czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znac, ja mam 1 inseminacje w czwartek
Dam dam , ooo będzie razem przez to przechodzić. Jak samopoczucie ?Dawaj znac, ja mam 1 inseminacje w czwartek
Dam dam , ooo będziemy razem przez to przechodzić. Jak samopoczucie ?
Jak się czułaś po pierwszej insyminacji?Moja pierwsza inseminacja się nie udała. Robię przerwę na 2mce, bo mam swój ślub potem urlop i nie chcę dodatkowo obciążać organizmu.
bardzo dobrze, w zasadzie normalnie.Jak się czułaś po pierwszej insyminacji?
Mąż naciska mnie żebym po insyminacji poszła na l4 ale ja nie chce , chce żyć normalnie co ma być to będzie. Pracuje 10 godzin przy kleju bo piankuje. Nie ma pewności ze uda się , mimo tak dobrych wyników. 26 Czerwca Rok po ślubiebardzo dobrze, w zasadzie normalnie.
Podekscytowanie to bo to pierwsza ja mowie do starego ze sie nie nastawiam i ma sie nie cieszyc bo i tak sie nie uda ale on sie juz cieszy ze sie uda.Dam dam , ooo będzie razem przez to przechodzić. Jak samopoczucie ?
Ja sama nie wiem co myśleć, mój tez do mnie ze mamy wierzyć że się uda . Który masz dzien cyklu ?Podekscytowanie to bo to pierwsza ja mowie do starego ze sie nie nastawiam i ma sie nie cieszyc bo i tak sie nie uda ale on sie juz cieszy ze sie uda.
Ja musialam wziac wolne bo mam inseminacje na 12:40 a pracuje 8:30-16:30 wiec ani w tą ani w tą a do pracy mam pol godziny drogi wiec bez sensu nastepna poprosze z samego rana zebym mogla isc do pracy i nie myslecMąż naciska mnie żebym po insyminacji poszła na l4 ale ja nie chce , chce żyć normalnie co ma być to będzie. Pracuje 10 godzin przy kleju bo piankuje. Nie ma pewności ze uda się , mimo tak dobrych wyników. 26 Czerwca Rok po ślubie
Tez bym tam zrobilaobyś z podrozy poślubnej wrocila powodzenia!Moja pierwsza inseminacja się nie udała. Robię przerwę na 2mce, bo mam swój ślub potem urlop i nie chcę dodatkowo obciążać organizmu.