reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
To mimo wszytsko się rozminiemy ale czekam z niecierpliwością na twój i pozostałych wynik i oczywiście same pozytywne wieści ;*
Bardzo bym tego chciala, ale jak się nie uda nie ma tragedii, jestem spokojna zrobilam wszystko co w mojej mocy , tak więc będzie mi przykro ale czuję że rozpaczy nie będzie! Buziaki trzymam kciuki

Ja robie progesteron w czwartek lub piątek bo iui byla w środę i pękał pecherzyk już na usg i zdam relację
Ja rnie mam pojęcia czy mi którykolwiek pęcherzyk pękł. Monitoringu po mieć nie będę. Ale dwa miałam takie 20 mm i z dwa mniejsze 17mm jak byłam na monitoringu 8 dnia cyklu, dzień po monitoringu zastrzyk. A następnego dnia IUI. Bardzo szybko wszytsko. Nigdy nie miałam tak ekspres owulacji.

No i mówię cały czas bolą mnie jajniki. Naprawdę bolą. Myślałam że dziś mi odpuściły ale jednak po 14 znów mnie złapał ten ból.

Najgorzej, że biorę progesteron 400 i on na pewno za wiele objawów jest odpowiedzialny. Ale dobrze, że biorę w razie potencjalnej ciąży ;)

reklama
Do góry