reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
To mimo wszytsko się rozminiemy ale czekam z niecierpliwością na twój i pozostałych wynik i oczywiście same pozytywne wieści ;*
Bardzo bym tego chciala, ale jak się nie uda nie ma tragedii, jestem spokojna zrobilam wszystko co w mojej mocy , tak więc będzie mi przykro ale czuję że rozpaczy nie będzie! Buziaki trzymam kciuki

Ja robie progesteron w czwartek lub piątek bo iui byla w środę i pękał pecherzyk już na usg i zdam relację
Ja rnie mam pojęcia czy mi którykolwiek pęcherzyk pękł. Monitoringu po mieć nie będę. Ale dwa miałam takie 20 mm i z dwa mniejsze 17mm jak byłam na monitoringu 8 dnia cyklu, dzień po monitoringu zastrzyk. A następnego dnia IUI. Bardzo szybko wszytsko. Nigdy nie miałam tak ekspres owulacji.

No i mówię cały czas bolą mnie jajniki. Naprawdę bolą. Myślałam że dziś mi odpuściły ale jednak po 14 znów mnie złapał ten ból.

Najgorzej, że biorę progesteron 400 i on na pewno za wiele objawów jest odpowiedzialny. Ale dobrze, że biorę w razie potencjalnej ciąży ;)

reklama
Do góry