reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

INSEMINACJA 2022

Kochana, do mnie do tej pory nie dociera, boje się tego pierwszego trymestru i chyba dopiero poczuje ulgę jak minie 12 tydzień. Jutro chciałabym usłyszeć serduszko ale nie wiem czy nie będzie za wcześnie.
Ja Ci powiem, że pierwszy raz czuję że się udało, mój mąż to samo nawet mowil przed iui że wie że się uda hahaha pozytywne myśli, ale jeśli się uda to nie uwierzę dopóki nie zobaczę hihihi ogólnie wnioskuje po objawach, których do tej pory nie miałam a nie brałam żadnych hormonów stymulujących, jedynie ovitrelle ale jego juz wcześniej miałam, lewa piers mi dokucza w zasadzie sutek podszczypuje no zobaczymy czy coś się z tego wykluje, jak nie to też nie będzie załamki bo trzecia iui byla cudowna czułam się komfortowo i zrobilam juz wszystko zeby się udało jestem spokojna 😁

reklama
Ja Ci powiem, że pierwszy raz czuję że się udało, mój mąż to samo nawet mowil przed iui że wie że się uda hahaha pozytywne myśli, ale jeśli się uda to nie uwierzę dopóki nie zobaczę hihihi ogólnie wnioskuje po objawach, których do tej pory nie miałam a nie brałam żadnych hormonów stymulujących, jedynie ovitrelle ale jego juz wcześniej miałam, lewa piers mi dokucza w zasadzie sutek podszczypuje no zobaczymy czy coś się z tego wykluje, jak nie to też nie będzie załamki bo trzecia iui byla cudowna czułam się komfortowo i zrobilam juz wszystko zeby się udało jestem spokojna 😁
To dobrze najważniejsze myśleć pozytywnie, moim w sumie objawem były bolące i swędzące sutki także trzymam kciuki mocno za Ciebie 😁😁😁

Ja na twoim miejscu
Mam jeszcze taką zagwozdke odnośnie jutrzejszej wizyty u doktorka. Z tego co wyczytałam to ciąża z iui jest ciążą wyższego ryzyka. Pracuje w biurze znajdującym się na hali produkcyjnej. W powietrzu unosi się ciągle zapach/pył z granulatów do produkcji. Do tego moja praca, chociaż ja uwielbiam, to jest mocno stresogenna. Czy uważacie, że powinnam raczej iść na l4 ? Jutro będę pytać lekarza ale nie wiem czy się nie wygłupie. Bo wiecie jak to mówią- ciąża to nie choroba..
Ja na twoim miejscu bym się nie zastanawiała. Również pracuje w biurze na produkcji po 12 godzin ( dniówki i choć moje odejście będzie się wiązało ze sporym zamieszaniem i mojej zmiany, to nie mam zamiaru się zastanawiać.

Ja na twoim miejscu

Ja na twoim miejscu bym się nie zastanawiała. Również pracuje w biurze na produkcji po 12 godzin ( dniówki i choć moje odejście będzie się wiązało ze sporym zamieszaniem i mojej zmiany, to nie mam zamiaru się zastanawiać.
dzięki za tą odpowiedź. Cały czas czuje się jakbym miała wyrzuty sumienia, albo że ktoś może mi zarzucić lenistwo itp. Nie wiem też jak podejdzie do tego lekarz.

dzięki za tą odpowiedź. Cały czas czuje się jakbym miała wyrzuty sumienia, albo że ktoś może mi zarzucić lenistwo itp. Nie wiem też jak podejdzie do tego lekarz.
Biorąc pod uwagę twoje starania to nikt nie ma prawa ci zarzucić lenistwa, w końcu kiedyś wrócisz do pracy:) A jak lekarz nie będzie chciał ci dać L4 to idź do innego, nie on jeden na świecie

reklama
Do góry